Kale Direği Üzerine Devrildi, Yoğun Bakımda Tedaviye Alındı

Kale Direği Üzerine Devrildi, Yoğun Bakımda Tedaviye Alındı

Çanakkale'de halı sahada top oynayan bir çocuğun üzerine kale direği devrildi. Kafasından ağır şekilde yaralanan 11 yaşındaki çocuk, hastanede yoğun bakıma alındı. Alınan bilgiye göre; Gazi Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Tamer Çancı,...

Çanakkale'de halı sahada top oynayan bir çocuğun üzerine kale direği devrildi. Kafasından ağır şekilde yaralanan 11 yaşındaki çocuk, hastanede yoğun bakıma alındı.

Alınan bilgiye göre; Gazi Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Tamer Çancı, okuldan çıktıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte top oynamak için Esenler Mahallesi'ndeki jandarma tel örgüsü içindeki halı sahaya gitti. İddiaya göre çocuklar burada top oynadıkları esnada, yerine sabitlenmemiş olan kale direklerinden birisi, Tamer Çancı’nın üzerine devrildi. Direğin başına isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralanan Çancı’ya olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekibi müdahale etti. Ambulans ile Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tamer Çancı’nın hayati tehlikesinin devam ettiği ve bu nedenle yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Olayı duyan yakınları hastaneye akın etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.