Kaldırımlar yap-boz tahtasına döndü

Kaldırımlar yap-boz tahtasına döndü

Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Caddesi’nde tamamlanan tramvay hattını yine bozup dağıtmaya başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin plansız çalışmasının bedelini vatandaşlar ödüyor. Mevlana Caddesi'nde tamamlanan kaldırım çalışmaları yeniden başladı ve birkaç ay önce döşenen bordor taşları yeniden sökülmeye başladı. Yollar, kaldırımlar yap-boz tahtasına döndü. Vatandaşın vergileriyle yapılan hizmetlerin plansız bir şekilde yapılmasının bedelini yine vatandaş ödüyor.

Alaeddin-Adliye arası tramvay hattı çalışmaları resmen belediyenin oyuncağı haline geldi. Geçtiğimiz aylarda Mevlana Caddesi’ndeki tramvay hattındaki raylar döşenerek, çalışmalar tamamlanmıştı.

İşçilerin cadde üzerindeki belli bölümlerde tekrar düzenleme çalışması yaptığı görüldü. Bu çalışmalar da vatandaştan büyük tepki aldı. Belediyenin plansız hareket ettiğini ileri süren vatandaş, “Kaldırımları söküp yeniden yapmanın mantığını anlamazdık. Bu sefer de tamamlanan hattın taşlarını söküp yeniden takmanın mantığını anlamaz hale geldik. Plansız hareket etmeyi adet haline getiren Büyükşehir Belediyesi israf çalışmalarına başladı.

merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum