Kaldırımda otururken mermi isabet eden kişi öldü

Kaldırımda otururken mermi isabet eden kişi öldü

Konya'da evinin önündeki kaldırımda oturduğu sırada, yakınındaki kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşunun isabet ettiği kişi, hastanede hayatını kaybetti.

Dün akşam saat 19.30 sıralarında Karatay'ın Kuzgunkavak Mahallesi Aybastı Sokak'ta meydana gelen olayda; 26 yaşındaki Hüsnü E. aralarında husumet bulunan ve 2 gün öncede kavga ettikleri 44 yaşındaki Yusuf Aslıvar ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.

HAVAYA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Tartışma sırasında iki kişi birbirlerine küfür etmeye başladı. Hüsnü E. yanında bulunan ruhsatsız tabancayı çekerek rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yusuf Aslıvar bacağından yaralandı.

EVİNİN ÖNÜNDE OTURAN BEDENSEL ENGELLİ GÖĞSÜNDEN YARALANDI

Bu sırada olanlardan habersiz evinin önünde oturan ve kurşunların hedefi olan iki kişiyi de tanımayan bedensel engelli Muammer Öztürk göğsünden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Yusuf Aslıvar Selçuklu, Tıp Fakültesi, Muammer Öztürk ise, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredekilerin ve Yusuf Aslıvar'ın ifadeleri doğrultusunda şüphelilerin Hüsnü E. ve yanında bulunan arkadaşı 31 yaşındaki Kadir A. olduğunu belirledi. Ekipler şüphelilerin il dışına kaçmak üzere otogara gitmek istediklerini belirledi. Polisler, Otogar girişinde bir minibüsle gelen Hüsnü E. ve Kadir A.'yı gözaltına alırken, üzerlerinde 1 tabanca buldu.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN SABIKA KAYDI BULUNDU

Adam yaralama, gasp, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunan şüphelilerden Hüsnü E. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, tepki gösterdi. Şüphelilerin polisteki sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum