Kahvehaneye Özel Harekat Polisli Uyuşturucu Baskını: 6 Gözaltı

Kahvehaneye Özel Harekat Polisli Uyuşturucu Baskını: 6 Gözaltı

Mersin'de uyuşturucu satıcılarının mekanı haline geldiği iddia edilen bir kahvehaneye Narkotik Şube polisi Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri eşliğinde operasyon düzenledi. Narkotik köpeği İra'nında katıldığı aramada satışa hazır...

Mersin'de uyuşturucu satıcılarının mekanı haline geldiği iddia edilen bir kahvehaneye Narkotik Şube polisi Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri eşliğinde operasyon düzenledi. Narkotik köpeği İra'nında katıldığı aramada satışa hazır bir miktar uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda 6 kişi göz altına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri merkez Akdeniz İlçesi Gündoğdu Mahallesi'ndeki sokak satıcılarının mekanı haline geldiği iddia edilen bir kahvehaneye baskın yaptı. Özel Harekat ekipleri eşliğinde gerçekleştirilen operasyonda Çevik Kuvvet polisleri ise sokak başlarından önlem aldı. Asayiş ekiplerininde destek verdiği operasyonda Narkotik Şube ekipleri kahvehanenin her tarafını didik didik aradı. Narkotik köpegi İra'da aramaya katılarak zulalarda uyuşturucu olup olmadığını tespit etmeye çalıştı. Yapılan aramalar sonunda kahvehanenin balkon çatısı ile yan tarafındaki beyaz eşyalar arasında bir miktar uyuşturucu madde ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 6 kişi ise ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahıslar kahvehaneden çıkarılırken görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.