Kahramanmaraş’ta Kaza: 4 Yaralı

Kahramanmaraş’ta Kaza: 4 Yaralı

Kahramanmaraş’ta 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaza, Üngüt Mahallesi Prof. Dr....

Kahramanmaraş’ta 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, Üngüt Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerindeki kontrolsüz kavşakta meydana geldi.

İddiaya göre, bayram nedeniyle eşiyle birlikte akraba ziyaretinden dönen Ahmet Akıllı’nın (55) kullandığı 46 LN 659 plakalı otomobil, kavşaktan şehir merkezi istikametine dönüş yapan Ali Tepe'nin (33) kullandığı 46 ER 879 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ali Tepe’nin kullandığı otomobil kaldırma çıkarak durabildi. Kazada her iki araçta hurda yığınına dönerken, otomobilde sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı. Kazada her iki otomobil sürücüsü ile araçlarda bulunan yolculardan Zeynel Topal (33) ve Fatma Akıllı (45) yaralandı.

Yaralılara, çevredekilerin haber vermesiyle ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Müdahalenin ardından yaralılar Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından kısmen trafiğe kapanan yolda ulaşım bir süre polis ekiplerinin kontrolünde sağlandı.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.