Kafsid, Sanatı Köye Taşıdı

Kafsid, Sanatı Köye Taşıdı

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD), Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa köyünde sanat etkinliklerine başladı.

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD), Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa köyünde sanat etkinliklerine başladı.

Türkiye'nin peri bacaları ile ünlü önemli kültür ve turizm merkezi Kapadokya'da fotoğrafçılık ve sinema branşlarında açtığı eğitici kurslarla ön plana çıkan Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD), yeni merkezi Ürgüp'e bağlı İbrahimpaşa köyündeki Üvercinka Sanat Kahvesi'nde ayın fotoğrafı ve fotoğraf okuma etkinliği gerçekleştirdi. 25 fotoğrafçının 50’ye yakın fotoğrafıyla gerçekleştirilen fotoğraf seçiminde, ayın fotoğrafı Yönetmen Mustafa Karakaya’nın Nevşehir Kalesi ve çevresindeki 'Kentsel Dönüşüm' konulu fotoğraf oldu.

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Yasin Reçber, bundan sonraki etkinliklerini Üvercinka Sanat Kahvesi'nde gerçekleştirecekleri belirterek “KAFSİD olarak yeni etkinlik merkezimizde ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bundan sonra etkinlik merkezimiz olan İbrahimpaşa'da bulunan Üvercinka Sanat Kahvesi sahibi Resul Bey'e ve hocamız Nergis Hanım'a yarenliklerinden ve sanata, sanatçıya verdikleri desteklerden ötürü sonsuz teşekkür ederim.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.