Kafkas: Kazanmak Çok Güzel

Kafkas: Kazanmak Çok Güzel

Kardemir Karabüskpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Akhisar Belediyespor’u 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Raşit Akçay da penaltı ve kırmızı kartın konsantrasyonlarını bozduğunu...

Kardemir Karabüskpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Akhisar Belediyespor’u 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Raşit Akçay da penaltı ve kırmızı kartın konsantrasyonlarını bozduğunu kaydetti.

Maçtan sonra açıklama yapan Kardemir Karabüskpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sakat oyuncularından yaşadıkları sıkıntı altında alınan 3 puanın kendileri açısından altın değerinde olduğunu belirterek, "Oyuncularım gerekli mücadeleyi sahada en iyi şekilde verdi. Yiğit'in sakatlığı vardı. Bunun yanında 8 tane ilk on birde oynayan oyuncularımız eksikti. Bu zor durumda alınan üç puan oldukça memnun edici. Oyuna da baktığımız zaman oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf Kardemir Karabükspor'du. Oynamaya çalışan bir takım vardı. Karşıda da oynatmamaya çalışan bir takım vardı. Buna rağmen kazanmak çok güzeldi. Birçok oyuncumuzda büyük sıkıntılar vardı. Bu şartlar altında maç kazanmak çok zordu. Allah da yardım etti bize. Ben Allah'ın bir adaleti olduğuna inanıyorum, bize tecelli etti. Gerçekten zor durumda alınan 3 puan altın değerinde. Dönecek oyuncularımız da maalesef yok ve bu 13-14 oyuncu ile devam edeceğiz" dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Raşit Akçay da karşılaşmanın her iki takım açısından da önemli olduğunu belirterek, "Maçı iyi götürdük. Sahadaki duruşumuz iyiydi. Ama penaltı ve kırmızı kart sonrası eksik kalmak, dirençli olmamıza rağmen, konsantrasyon maçın sonuna doğru bozulmaya başladı. Dolayısıyla rakip son dakikada bir gol attı. Tebrik ediyoruz. Takımımı tebrik ediyorum. Sahadaki duruşu, mücadele seviyesi istediğimiz düzeydeydi. Bizim gibi takımlar bu düzeyde kaldığı sürece ligde kalmak için gayretimizi göstereceğiz. Bütün amacımız ligin kalıcı takımı olmak" diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.