Kafem ve Beysu tribünlere  sponsor oldu 

Kafem ve Beysu tribünlere  sponsor oldu 

Konyaspor ile Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan anlaşma ile  Beysu ve Kafem şirketleri stadyumun tribünlerine sponsor oldu. Konyaspor yapılan bu sponsorluk anlaşması için  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti

Konyaspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’ın büyük ve kıymetli desteği neticesinde Konyaspor’umuz ile belediyemizin Beysu ve Kafem iştirakleri arasında sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, Kafem işletmesinin ismi bundan böyle stadyumumuzun Kuzey Kale Arkası Tribünü, Beysu ise Batı Tribününün isim sponsoru olarak anılacaktır. Kentimizin sosyal hayatına renk katan Kafem ve Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Genel Müdürlüğü güvencesiyle ultrahijyenik ortamlarda ileri teknolojiler kullanılarak üretilen Beysu stadyumumuzda kulübümüze ait reklam alanlarının tamamında yer alacak.

Konyaspor Kulübü olarak anlaşmanın gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan BŞB Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a kıymetli desteği için camiamız adına teşekkür ediyoruz. Anlaşmanın kulübümüze, Beysu ve Kafem işletmelerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.