Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

Kafa karışıklığı

Kafa karışıklığı

İnsanlardaki kafa karışıklığı genelde kabul ettikleri değerleri ilgili olmayan şeylerle karıştırmalarından ileri gelir.

Ya da iman ettikleri değerleri karıştırmalarındaki kafa karışıklığından dolayıdır.

15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra insanlarda oluşan kafa karışıklıkları bundandır.

Kimisi bir gün önceki FETÖ ile bir gün sonraki FETÖ’yü karıştırdığı için kafa karışıklığı yaşamaktadır.

Kimisi bir gün önceki kardeşi veya arkadaşı ile bir gün sonraki arkadaşının davranışları arasında bir karışıklık hali yaşamaktadır.

Kimileri bir gün önce FETÖ mensupları ile yaptığı dini sohbetleri düşünerek kafası karışmıştır.

Kimileri dini görünümlü bir cemaatten silahlı bir terör örgütü çıkmayacağını kabullendiği için kafa karışıklığı girdabına düşmüştür.

Kimileri de kayyum olarak atandığı kurumlardan mahkeme kararı gereği elde edeceği gelir kapısının çabukça kapanacağından dolayı kafa karışıklığı içine düşmüştür.

Hatta kimileri 15 Temmuz’dan bir gün öncesinde FETÖ kurumlarına verdiği malların bedelini tahsil edip edemeyeceği karışıklığı içine düşmüştür.

Esas kafa karışıklığını yaşayanlar ise, bütün bunların yanında Cumhurbaşkanının FETÖ’ye karşı takındığı sert hatta acımasız denecek tavrı kendilerinin sürdürmeyeceklerini gören kişilerdir.

Bu kafa karışıklığı yaşayan kişilerde öylesine olumsuz davranışlar görülmektedir ki insan bazen hayretler içerisinde kalabiliyor.

Bunlardan bir kısmına belli oranlarda yetki verilecek olursa muhtemelen kendi fırkasının dışında olanları dünyada da, ahirette de cehenneme doldurur ve sonra da kendi tayfasından olanları istisnasız cennete sokar ve başka kimseyi içeri almazlardı.

Diğer bir kısım insanlara göre ise FETÖ mensupları dahil olmak üzere herkesi kucaklar ve hayallerinde büyüttükleri güllük gülistanlık bir ülkede kardeş kardeş yaşarlardı.

Allah’a hamdolsun ki bütün yetki ve hüküm kendisinde olan Rabbimiz mutlak adalet olarak kulları hakkında tek hüküm sahibi olarak hükmünü ortaya koyacaktır.

Kıyamette kimseye zerre miktarı haksızlık edilmeyeceğini bilenlerin dünyada insanlara haksızlık etmelerini anlamak mümkün değildir.

Dün kendilerini FETÖ’ye nispet ettikleri için farklı görenlerin bu gün yaşadıkları hüsran ortadadır.

Bu gün FETÖ’yü emsal göstererek diğer cemaatleri ve tarikatları yok etmek isteyenlerin de yarın denecek kadar yakın bir zamanda hüsrana uğrayacakları kesindir.

FETÖ’nün ortadan kaldırılması ile kendilerine zemin açıldığını zan eden bu tür hastalıklı kafalar bünyelerindeki virüsü yayamadan sonlarının geleceğine inanıyoruz.

Milletin 15 Temmuz’da meydana çıkan ma’şeri vicdanı bir kez daha galip gelecek, ettikleri sözlerle zulüm, tuğyan ve haddi aşanları da alaşağı edecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR