Kadlec: Başkanımıza Verebileceğimiz En Güzel Hediye Şampiyonluktur

Kadlec: Başkanımıza Verebileceğimiz En Güzel Hediye Şampiyonluktur

Fenerbahçe'nin büyük ümitlerle transfer ettiği ancak gerekli verimi alamadığı Michal Kadlec, "Başkanımıza verebileceğimiz en güzel hediye şampiyonluktur.

Fenerbahçe'nin büyük ümitlerle transfer ettiği ancak gerekli verimi alamadığı Michal Kadlec, "Başkanımıza verebileceğimiz en güzel hediye şampiyonluktur." dedi.

Sarı lacivertli ekibin Çek futbolcusu, Başkan Aziz Yıldırım'ın takıma gerçekleştirdiği ziyaretin ardından kurum televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kadlec, bu sezon elde edilecek şampiyonluğun Başkan Aziz Yıldırım'a verilebilecek en güzel hediye olduğunun altını çizdi.

3 Temmuz 2011 süreci olarak bilinen, şike operasyonu sonrasında yargılanan Başkan Aziz Yıldırım'ın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nda bekleyen kararının onanması üzerine tesislere gelerek oyuncularla vedalaşmasını değerlendiren Çek yıldız, "Başkanımızın, Antalyaspor maçında attığım gol için beni tebrik etmesi büyük bir mutluluk. Burada tüm takımı tebrik etmek gerekir. Çünkü biz galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonraki maçlar için de hedefimiz tüm maçları kazanarak şampiyon olmak. Bizim kazanacağımız şampiyonluk Başkanımıza en büyük hediyedir. Bunun için de çalışıyoruz. Umarım şampiyon olup en güzel hediyeyi, vereceğiz." dedi.

Beşiktaş maçını kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istediklerini dile getiren Kadlec, "Zor bir maç olacak. Sonuçta Beşiktaş ile bir derbi maçına çıkacağız. Kendi evimizdeki ilk maçı herkes hatırlayacaktır. Zor bir mücadele olmuştu. Ancak bizim hedefimiz Beşiktaş maçından galip ayrılarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak. Bu hafta kazanırsak, şampiyonluk kupasını garantileyebiliyoruz. Biz her maç olduğu gibi Beşiktaş maçını da kazanmayı düşünüyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.