Kadir Kaan dönüyor

Kadir Kaan dönüyor

Anadolu Selçukspor'un Fethiyespor ile oynayacağı lig maçında kart cezası biten Kadir Kaan Özdemir sahadaki yerini alabilecek. Orta sahada ipleri eline alabilecek genç futbolcu Avcı'nın en güçlü kozu olacak.

Anadolu Selçukspor, pazar günü evinde oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Yavru Kartal'da kart cezası biten Sinan Özkara ile Kadir Kaan Özdemir forma giyebilecek. Orta sahada ipleri eline alabilecek isim Kadir Kaan Özdemir'in oynayacak olması teknik direktör Mustafa Alper Avcı'nın kozunu güçlendiriyor.
OYNADIĞI FUTBOLLA GÖZ DOLDURDU
Atiker Konyaspor'dan kiralık olarak Anadolu Selçukspor'a gelen milli futbolcu Kadir Kaan Özdemir'in asıl mevkisi stoper. Bu sezon ön libero mevkinde oynayan Kadir Kaan Özdemir, oynadığı futbolla göz dolduruyor. Orta sahada ipleri eline alabilen futbolcu oyunun gidişatına doğrudan etki yapacak paslarıyla takımını ateşliyor.Kart cezası nedeniyle Tuzla maçında oynayamayan Kadir Kaan,  Fethiyespor maçında sahadaki yerini alabilecek.
U-21 MİLLİ TAKIMI'NDA FORMA GİYİYOR
Anadolu Selçukspor'da bu sezon 12 maça çıkan Kadir Kaan Özdemir, 947 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Genç futbolcu çıktığı 12 maçta 2 gol atarak takımına skorer anlamda da katkı sağladı. U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen Kadir Kaan Özdemir bu sezon Türkiye'nin özel maçta karşılaştığı Norveç ve İskoçya maçlarında sahada yer aldı.
ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.