Kadir İnanır Ve Beşiktaş Belediye Başkanı Barış İçin Zap Suyu'na Dilek Taşı Attı

Kadir İnanır Ve Beşiktaş Belediye Başkanı Barış İçin Zap Suyu'na Dilek Taşı Attı

Hakkari ve İstanbul'un Beşiktaş belediyelerinin 'Barışta Hakkari'de buluşalım' projesinin ikinci gününde de çeşitli etkinlikler yapıldı. Ekinlik kapsamında oluşturulan 'Barış Ormanı'na fidan dikilip, Zap Suyu'na dilek taşları atıldı.   &nb

Hakkari ve İstanbul'un Beşiktaş belediyelerinin 'Barışta Hakkari'de buluşalım' projesinin ikinci gününde de çeşitli etkinlikler yapıldı. Ekinlik kapsamında oluşturulan 'Barış Ormanı'na fidan dikilip, Zap Suyu'na dilek taşları atıldı.

    1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Hakkari ve Beşiktaş belediyelerinin ortak organizasyonuyla yapılan etkinliklerin ikinci gününde Hakkari'ye 7 kilometre uzaklıktaki 'Barış Ormanı'na 200 çam fidanı dikildi. Fidan dikiminin ardından Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, HDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, HDP Van Milletvekili Özdal Üçer ve sanatçı Kadir İnanır, Hakkari-Van karayolunda bulunan Devrimci Gençlik Köprüsü'nde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Türkçe ve Kürtçe barış yazılı dilek taşları, Zap Suyu'na atıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.