Kadınhanı’nda 4 partiden ortak ses

Kadınhanı’nda 4 partiden ortak ses

Kadınhanı AK Parti,CHP, MHP ve Saadet Partisi ilçe başkanları Kadınhanı’nın acil ihtiyaçları, yapılması gerekenlerle ilgili istişare toplantısı düzenledi

Kadınhanı AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Saadet Partisi ilçe başkanları Kadınhanı’nın acil ihtiyaçları, yapılması gerekenlerle ilgili istişare toplantısı düzenledi. Toplantı sonucunda parti ilçe başkanlarının tekliflerinden oluşan ortak mutabakat sağlanan projeler ve eylem planı hazırlandı. Oluşturulan sivil inisiyatife Kadınhanılı, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı İsmail Mansur Özdemir de Ankara’dan telefonla katıldı.

Özdemir, Kadınhanı için yapılması gereken iş ve projelere Ankara’dan üzerlerine düşen yardım ve desteği yapacaklarını söyledi. Parti başkanlarının oluşturduğu sivil inisiyatiften yapılan ortak açıklamada, “İçerisinden geçtiğimiz zorlu dönemde, ordumuza yurt içi ve yurt dışı operasyonlarda başarı diliyoruz. Siyasi ayrılıkları bir kenara bırakarak Kuva-yı Milliye ruhuyla ordumuzun arkasındayız” denildi. Toplantı sonrasında Kadınhanı için oluşan sivil inisiyatif platformunun daha da genişletilmesi, projelerin daha geniş kapsamlı konuşulup, tartışılacağı ve sivil toplum kuruluşları, odalar, sendikalar ve muhtarlardan oluşan bir toplantı düzenlenmesi kararlaştırıldı.

merhabahaber.com

28059006_10156155841386182_145979901292858679_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.