Kadınhanı kararlı

Kadınhanı kararlı

Konya Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Saiteli Kadınhanı Belediyespor pazar günü Dumlupınar sahası'nda konuk olduğu Muhasebe Gençler’i 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.

Konya Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Saiteli Kadınhanı Belediyespor pazar günü Dumlupınar sahası'nda konuk olduğu Muhasebe Gençler’i 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı.  İlkyarıda Saiteli Kadınhanı Belediyespor, Barışhan, Hammed ve Habip ile yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 tamamladı.

Kadınhanı temsilcisi 60. dakikada Habip’in frikikten attığı şık golle 1-0 öne geçti. İlk golden sadece 5 dakika sonra 65. dakikada Mustafa Ülker farkı ikiye çıkaran gole imza attı ve skor 2-0 oldu.  87. dakikada Barışhan ile skoru belirledi ve 3 puanı 3 golle almayı başardı.  Saiteli Kadınhanı Belediyespor bu galibiyetle puanını 15'e yükselterek, zirve yarışını sürdürdü. Muhasebe Gençler ise 3 puanla 11. sırada kaldı.

SELÇUKSPOR ZİRVEDE

Amatör Küme Süper Grupta Selçukspor  7. Maçını da kazanarak tek başına zirvede kalmayı sürdürdü. Grupta 7. Hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Seydişehir Belediye Sanayispor - Beyşehir Belediyespor: 0 -4, Muhasebe Gençler - Saiteli Kadınhanı Belediyespor:                0-3, Selçukspor - Cihanbeyli Belediyespor: 5-1,  Ç.Çumra Belediyespor-Ilgın Belediyespor: 3-1,  Selçuklu Belediyespor - Karapınar Belediyespor: 0-0,  Karapınar Esnafspor - İhsaniye Gençlerbirliği: 0-3.

1.KÜMEDE   1907 VE DOĞANHİSAR LİDER

Futbol 1. Amatör Küme A ve B Gruplarında da heyecan devam ediyor. A Grubunda 1907spor  B Grubunda ise Yeni Doğanhisarspor zirvede yar alıyor. Gruplarda bu hafta alınan sonuçlar şu şekilde:

A Grubu Konya 1907 Spor – Sarayönüspor: 6 -2,  Özdağspor - Y.Emirgazi Belediyespor: 2-1,  Bozkır Gençlerbirliği - Seydişehir Gücü: 2-2 . B Grubu Monivaspor - Selçuklu İdmanyurdu: 1 -1, Y.Doğanhisarspor – Altınekinspor: 1-0, Yunakspor - Kulu Belediyespor:   2-5

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.