Kadın Kılığına Giren Saldırgan İki Kişiyi Vurdu

Kadın Kılığına Giren Saldırgan İki Kişiyi Vurdu

Adana'da kadın kılığına giren silahlı iki saldırgan, biri ağır 2 kişiyi yaraladı. Polis, saldırıdan sonra motosikletle kaçan saldırganların giydiği kara çarşaf ile kullandıkları pembe şemsiyeyi olay yerinden 200 metre ileride buldu....

Adana'da kadın kılığına giren silahlı iki saldırgan, biri ağır 2 kişiyi yaraladı. Polis, saldırıdan sonra motosikletle kaçan saldırganların giydiği kara çarşaf ile kullandıkları pembe şemsiyeyi olay yerinden 200 metre ileride buldu.

Olay merkez Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, kendisine kadın süsü vermek için kara çarşaf giyen 20 yaşındaki Faruk Ören, henüz kimliği belirlenemeyen arkadaşının kullandığı motosikletle olay yerine geldi. Çarşaflı saldırgan, Sarıçam deresi yanındaki 23 yaşındaki Mehmet Mazlum Karadağoğlu'na tabancayla ateş açtı. Kurşunlardan 5'i göğsü ile vücudunun değişik yerlerine isabet eden Karadağoğlu ağır yaralandı. Bu sırada seken kurşunlar Suriye uyruklu 34 yaşındaki Mustafa Buzi'yi de kolundan yaraladı.

Karadağoğlu'nun yaralanmasının ardından saldırganlar, motosikletle kaçtı. Çevredeki vatandaşlar, ağır yaralı Karadağoğlu'nu, özel araçla Başkent Üniversitesi Yüreğir Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı, Buzi ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Dadaloğlu Bulvarı'na girip kaçmaya çalışan silahlı saldırganlar, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda düştü. Saldırganlar, motosiklet ve şemsiyeyi bırakıp kaçtılar. Polis, saldırıyı kara çarşafla gerçekleştirdikleri belirlenen saldırganlardan birine ait çarşafı buldu. Olayın, uyuşturucu satıcılarının kendi aralarındaki bir husumetten kaynaklandığı ileri sürülüyor. Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.