Kaderlerini son 90 belirleyecek

Kaderlerini son 90 belirleyecek

TFF 2.Lig'de heyecan sona eriyor. 2.Lig'de takımlar son viraja girdi. 34 haftalık maratonun 33.haftasında Ümraniyespor PTT 1.Lig'e çıkmayı garantilerken, Tarsus İdman Yurdu, Ankara Demirspor, Orduspor ve Pazarspor ligde tutunma şansı kalmadığı için 3.Lig

TFF 2.Lig'de 34 haftalık maraton bu hafta sonu oynanacak maçlarla son bulacak. 36 takımın 2 grupta mücadele ettiği 2.Lig'de son hafta öncesi 4 takım 3.Lig'e düşmeyi garantilerken Beyaz Grup birincisi Ümraniyespor ise 2 hafta kala 32.hafta da şampiyonluğunu ilan etti.

SON DÜŞEN BELLİ OLACAK

2.Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor şampiyonluğunu 2 hafta kala ilan etti.Grupta Pazarspor ile Orduspor düşmeyi haftalar öncesinden garantiledi. 2.Lig Beyaz Grup'tan son düşen ise son haftada belli olacak. Grupta mücadele eden Bayrampaşa, ligde tutunma umutlarını son maça bıraktı. 34.hafta mücadelesinde Bayrampaşa, Orduspor deplasmanında galibiyet planları yaparken, 15.sırada bulunan Hatayspor ise Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Bu maçlar sonucunda 2.Lig Beyaz Grup'tan son düşecek takım son hafta belli olacak. Grupta play offa kalmayı İstanbulspor ve Bandırmaspor garantiledi. Menemen Belediyespor'un ise Play-Off şansı hala sürüyor. Hacettepespor, Sarıyerspor ve Menemen Belediyespor 3'lüsü son hafta Play-Off şansı için yarışacak. 3 takımdan 2'si Play-Off’a kalacak.

KIRMIZI'DA İŞLER KARIŞIK

2.Lig Kırmızı Grup'ta son haftada önemli maçlar oynanacak. Ligde kalanlar,düşenler,şamipyon olan ve play offa kalan takımlar son hafta belli olacak. Grup'ta Manisaspor veya  Kocaeli Birlikspor son hafta grupta şampiyonluğunu ilan edecek. Tuzlaspor ile Keçiörengücü play offa kalmayı garantiledi. Play-Off’a kalacak son 2 takımdan biri şampiyonluğa oynayan takım olacak. Bir diğeri ise İnegölspor, Aydınspor ve Gümüşhanespor 3'lüsünden birisi olacak. Grupta Ankara Demirspor ile Tarsus İdman Yurdu ligden düşmeyi haftalar öncesinden garantiledi.Gruptan düşme riski bulunan takımlar ise; 'Büyükçekmece Tepecikspor,Tokatspor,Bucaspor,Kartalspor ve Eyüpspor'. Gruptan düşen son takım ise son hafta belli olacak.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.