Kadem Toplumun Her Kesimine Ulaşıyor

Kadem Toplumun Her Kesimine Ulaşıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Aile Destek Merkezi (KADEM) Genç Okulu Eğitim Seminerleri devam ediyor.

Seminerlerde eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KADEM’in bireysel danışmanlık hizmetlerinin yanında birçok alandaki programlarıyla halkın yanında olduğunu söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda 12-18 yaş arası 20 kız öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Genç Okulu Eğitim Semineri’ne katılan Başkan Akyürek, KADEM eğitimcilerinden seminerle ilgili bilgi aldı. Seminere katılan gençlerle sohbet eden Başkan Akyürek, hayatın bir imtihan olduğunu, her insanın doğumundan ölümüne kadar imtihan içerisinde ömrünü geçirdiğini, bu imtihanın sabır ve gayretli çalışma ile doğru insan olmak ile kazanılabileceğini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi olarak birçok yetim çocuğa destek olduklarını bildiren Başkan Akyürek, Konya Aile Destek Merkezi’nin bireysel danışmanlık, aile destek hizmetleri, evlilik okulu, parçalanmış ailelere destek, gençleri hayata hazırlama hizmetleri, aileler barışıyor masası, aile içi şiddeti önleme gibi çalışmalarla çok sayıda vatandaşa ulaştığını dile getirdi.

KADEM bünyesinde, birebir danışmanlık hizmeti veren eğitim çalışmaları sosyolog, psikolog, iletişim uzmanı ve aile danışmanları tarafından yürütülüyor. KADEM eğitimcileri tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde “Ben Kimim”, “Sevgi Saygı ve Paylaşım”, “İletişim”, Olumlu Düşünme”, “Meslek Seçimi”, “Hedef Başarı ve Motivasyon”, “Arkadaşlık-Dostluk”, “TV-NET ve Kitap”, “Öfke Yönetimi”, “Film Terapi” konu başlıklarında eğitimler veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.