Kaçan Kurbanlık Duvardan Başka Kurbanların Bulunduğu Çadıra Düştü

Kaçan Kurbanlık Duvardan Başka Kurbanların Bulunduğu Çadıra Düştü

Beyoğlu Belediyesi Kurbanlık Satış Alanı'nı içerisinde ipini kopararak kaçan bir kurbanlık duvardan aşağıya düştü. Duvarla ile başka hayvanların barındığı çadır arasına sıkışan kurbanlığı itfaiye ekipleri kurtardı.Piyalepaşa...

Beyoğlu Belediyesi Kurbanlık Satış Alanı'nı içerisinde ipini kopararak kaçan bir kurbanlık duvardan aşağıya düştü. Duvarla ile başka hayvanların barındığı çadır arasına sıkışan kurbanlığı itfaiye ekipleri kurtardı.

Piyalepaşa Bulvarında bulunan Beyoğlu Belediyesi Kurbanlık Satış Alanı'nda ipini kopararak kaçan bir kurbanlık duvardan aşağıya atlayarak çadırın üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle kurbanlık inek çadırla duvarın arasına sıkıştı. Kurbanlık ineğin düştüğü yerde uyumakta olan bir kişi son anda kaçarak ezilmekten kurtuldu. Vatandaşların ihbarı üzerine sıkışan kurbanlık ineği kurtarmak için itfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkışan kurbanlığı kurtararak sahibine teslim edildi. Kurtarılan hayvanın soluk soluğa kaldığı gören sahibi ise kurbanlığına su verdi. Ardından ayağa kalkan hayvan, sahibi tarafından iple bağlanarak çadıra götürüldü.

Nakil sırasında kurbanlığın kaçtığını ifade eden hayvan sahibi, “Satış için kamyonetle kurbanlıkları getirmiştik. Kamyonetin kapısı açılınca hayvanlar yorgunluğun etkisiyle paniklemiş. O esnada ipini kopartarak kaçmış. Duvardan aşağıya düşmüş. Neyse ki itfaiye ekiplerimiz kurtardı. Sağlığı yerinde. Şükürler olsun” ifadelerini kullandı.

Kurbanlık ineğin düştüğü yerde uyumakta olan vatandaş kişi ise "Üzerime düştü dana. O sırada yatıyordum. Çadır söküldü. Benim çadırım söküldü. Yeter ki çadırımın parasını versinler. Ben iyiyim bende bir şey yok” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.