Kabze ve Djalma yok

Kabze ve Djalma yok

Kayseri Erciyesspor maçında yırtık tesbit edilen Hasan Kabze ile Gençlerbirliği maçında sakatlanan Djalma, Eskişehirspor ile deplasmanda oynanacak ligin ilk maçında forma giyemeyecekler

Torku Konyaspor lig için geri sayım başladı. Eskişehirspor maçının ilk çalışması dün gerçekleştirildi. Kaleci Ertuğrul ile söz kesildi. Isparta, Hollanda ve Konya’da yapılan üç dönemlik lig hazırlıklarını tamamlayan ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken, TSBYD kupasını da kazanarak moral ve güven kazanan Torku Konyaspor’da gözler, Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynanacak ligin ilk maçına çevrildi. Haftanın ilk antrenmanını dün akşam saatlerinde yapan Torku Konyaspor, Eskişehir’e iki önemli eksiğe rağmen 3 puan içini gidecek. Dahası, lig perdesini Eskişehirspor’u yenerek galibiyetle açmayı planlayan Kartal’da, moral iyi. Yönetici ve teknik adamlar ümitli.

Torku Konyaspor’da, Ankara’da yapılan TSYD kupası turnuvanın ilk gününde, Erciyesspor ile oynanan maçta adalesinde yırtık tespit edilen Hasan Kabze 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Gençlerbirliği ile oynanan final maçının daha 7. dakikasında dizinden sakatlanan ve çekilen MR sonucu dizinde zorlanma tespit edilen Djalma Campos’un da iki hafta takımdan ayrı kalacağı bildirildi. Turnuvada sakatlanan kaleci Kaya ve Ömer Ali’nin sakatlıklarının ciddi  olmadığı ve tedavisi tamamlanan Vukoviç ile birlikte kadroda yer alabilecekleri bildirildi.  

Torku Kanyaspor’da, kaleci transferinde de sona gelindi. Uzun süredir kaleci konusunda temaslar yapan ve tercihini yerli oyunculardan yana kullanmak isteyen yeşil-beyazlı yöneticilerin, Fenerbahçe kulübüyle kaleci Ertuğrul için anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Galatasaray’dan ayrılan Aykut’un Çaykur Rizespor’a imza atmasının ardından Ertuğrul’un transferine ağırlık veren Torku Konyaspor yöneticilerinin transferi bitirdikleri ve imzanın bugün veya yarın atılabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.