Kabarık - Prenses Gelinlikler

Kabarık - Prenses Gelinlikler

Kabarık - Prenses Gelinlikler

 

Gelin adaylarının ilk tercihleri arasında çoğunlukla kabarık gelinlik modelleri olmuştur. Prenses gelinlikler için klasik modellerden modaya uyum sağlayan kesimlere kadar geniş bir yelpazede ürün çeşitliliği bulunmakta. Vücut tipinize özel hazırlanacak kabarık prenses gelinlik ile hayallerini gerçekleştirmiş gelin moduna girebilirsiniz. Bu mottoyla yola çıkan GelinModu size en güzel gelinlik modelleri ve fiyatları için rehber olma niteliğini taşıyor

 

Prenses Kesim Gelinlikl Modelleri

, kabarık gelinlik olarak da adlandırılmaktadır. Görünüşü olarak belden şekillenerek belirli bir hacim sağlar. Kabarık gelinliklerin tercih edilmesindeki etkenleri  belden başlayan hareketler, kalça ve basenleri rahatlıkla örtmesi olarak sıralayabiliriz. Tek önemli etken etek başlangıç noktasının doğru noktadan başlamasıdır. Ayarlanacak unsurlar bayanların fiziki ölçüleri de dikkate alınarak şekillenebilmelidir. Bacak boyu, bel kalınlığı dikkat edilmesi gereken unsurlar arasındadır. Prenses gelinlik modelleri de kendi içlerinde ayrışmaktadır. Bunlar içerisinde etek noktasının belirlendiği bel üstü ve altı kısım dışında, etek şeklide etkendir. Kimi etek tam anlamı ile kendi çevresinde dair şeklide olmakla beraber, kimi etek şekli arka kısmına U şeklinde uzamaya devam eder. Bu uzunluğu kimi bayan daha fazla kabarık ve olabildiğince uzun tutar. Tesettürlü bayanlar için de tercih edilebilir.

Prenses gelinlik modelleri için yapılacak bazı önemli dokunuşlar tüm gözlerin üzerinizde toplanmasını sağlayabilir. Son zamanlarda sıkça tercih edilen zarif dantel örneklerini göz önenüne alabilirsiniz. İnce detaylarla işlenmiş dantellerin kabarık gelinlik üzerindeki duruşu birçok bayan için vazgeçilmezdir. Romantik ve fantastik bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kabarık gelinlikler için tercih edilecek yaka, kuyruk ve duvak örneklerine prova esnasında karar verebilirsiniz. Gelinliğin ana hattı olarak prenses kesim belirlendiği için artık detaylar konusunda daha rahat hareket edilebilir. Yaka kesimi için straplez tercih edebilirsiniz. Özel dikim gelinlik yaptıracaksanız, vücudunuza özel hazırlanacak straplez gelinlik doğru tercih olabilir. Transparan omuz detaylarının da gelinliğe farklı bir hava kattığı inkar edilemez bir gerçek olarak karşımızda duruyor. GelinModu üzerinden inceleyeceğiniz gelinlik modellerini listenize ekleyerek düğün ön hazırlık sürecine güzel bir adım atmış olacaksınız.

En güzel gelinlik modelleri için adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.