Judo il seçmeleri Seydişehir’de yapıldı

Judo il seçmeleri Seydişehir’de yapıldı

Judo federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası il seçmeleri 23 Mayıs tarihinde Seydişehir kapalı spor salonunda yapıldı.

Judo federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası il seçmeleri 23 Mayıs tarihinde Seydişehir kapalı spor salonunda yapıldı. İl seçmelerinde ilk 3 e giren sporcuların katılabileceği  Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 29-31 Mayıs tarihlerinde Kırşehir’de  yapılacaktır.

İl seçmelerine Konya’dan  Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü,  Konya Gençlik Spor Kulübü, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü, Selçuklu Judo Spor Kulübü, Meram Belediye Spor Kulübü, Seydişehir Spor Kulübü, Seydişehir Belediye Spor Kulüplerinden  2001-2002 doğumlu 50 den fazla sporcu katıldı. Judo il temsilcisi Hüsamettin Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “Seydişehir de ilk defa yapılmasına rağmen seçmeler için her şey mükemmeldi. Spor ilçe müdürümüz Soner Balcı’ya  salonun hazırlanmasın da ve ev sahibi olarak misafirperverliğin den dolayı tüm antrenör ve sporcularımız adına teşekkür ederim. Ayrıca ilçe judo antrenörlerimize  ve emeği geçen hakemlerimize de teşekkür ederim. İlk 3 e giren sporcularımıza Türkiye şampiyonasın da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.