Jonsson taraftara hak verdi

Jonsson taraftara hak verdi

İttifak Holding Konyaspor’un orta saha oyuncusu Jens Jonsson antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Göztepe maçında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Jonsson: Göztepe maçı zor bir maçtı. İyi başladık golü de bulduk. Onlar da iyi bir performans sergiledi maalesef mağlubiyet geldi.” dedi.

TEPKİLERİ ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM

Jens Jonsson Göztepe maçında taraftarların takıma ve kendisine tepki gösterilmesi ilgili soruya

“Bunu anlayışla karşılıyorum. Bizim beklentimizde iyi sonuçlar almak evimizde kazanmak. Taraftarımızın beklentisi de bu yönde. Ancak uzun süredir bunu başaramıyoruz . Bu yüzden haklı bir huzursuzluk var. Ama bu konuyu çözmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu en kısa sürede düzelteceğimize inanıyorum” şeklinde cevap verdi.

GOL YOLLARINDA ETKİSİZİZ

başarısızlıklarının en büyük nedenlerinin takım olarak gol yollarında başarısız olduklarını söyleyen tecrübeli orta saha oyuncusu: “ En büyük nedenlerden bir tanesi gol yollarındaki etkisizliğimiz. Bunu gol yollarındaki arkadaşlarım için söylemiyorum. Atağa da beraber çıkıyoruz savunmaya da berabere dönüyoruz. Şuanda yaşadığımız en büyük sıkıntı gol yollarında etkili olmamamız.” diye konuştu.

ZAMANLA HOCAMIZIN TAKTİĞİNE ALIŞACAĞIZ

Yapılan teknik direktörlük değişikliği için de konuşan Jonsson: “İyi bir hoca grubuna sahibiz. Maçtan önce sadece 2 antrenman yapabildik. Tabi ki bunları kısa sürede maçta tam uygulayamadık. Ancak verilen taktikler iyi taktikler. Zamanla bu taktikleri daha iyi şekilde uygulayarak daha başarılı olacağız.” dedi

ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Jens jonsson son olarak bu kötü sürecin üstesinden geleceklerini ifade ederek: “İki sene önce bundan daha kötü bir senaryo yaşamıştık ama bunun üstesinden gelmiştik. Bu sene daha şanslıyız çünkü rakiplerimizle oynayacağız. Tek yapmamız gereken rakiplerimize karşı iyi bir performans sergilemek. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci başarılı bir şekilde değerlendirirsek tehlikeli alandan uzaklaşmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.