Jirinovski De Bir Kova Buz Kampanyasına Katıldı

Jirinovski De Bir Kova Buz Kampanyasına Katıldı

Rusya'da aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, ALS hastalığı için bir kova buz kampanyasına katıldı.ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan...

Rusya'da aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, ALS hastalığı için bir kova buz kampanyasına katıldı.

ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan kampanya için Jirinosvki, Moskova’da bir spor salonunda eylem yaptı. Siyasi rakipleri Komünist Partisi lideri Gennadi Zyuganov, Adil Rusya Partisi Başkanı Sergey Mironov ve iş adamı Mihail Prohorov’a meydan okuyan Jirinovski, “Zyuganov, Mironov ve Prohorov! Eğer siz kafanıza soğuk su dökmek ve yüzer bin para hasta çocuklara göndermek istemiyorsanız, o zaman biz sizden nefret ediyoruz.”dedi .

Suyun çok soğuk olması nedeniyle Jirinovski’nin derinden bir kaç kez ah çekmesi ise dikkat çekti. Jirinovski kurmaylarını “neden suya fazla buz döktünüz” diye azarladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.