Jahovic’e nazar değdi

Jahovic’e nazar değdi

Bu sezon sahada geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Atiker Konyaspor olmasına rağmen Jahovic henüz beklenen patlamayı yapamadı.

Atiker Konyaspor’un büyük beklentiler içinde olduğu Makedon golcü Adis Jahovic kaçırdığı gollerle büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. 2017-18 sezonuna Göztepe formasıyla başlayan ve İzmir ekibindeki ikinci sezonunda iyi işler yapan Adis Jahovic, geçtiğimiz sezonun devre arasında Atiker Konyaspor’la sözleşme imzaladı.  31 yaşındaki forvet oyuncu devre arasında  yeşil-beyazlı kulübe katılarak takımın kümede kalmasına büyük katkı sağlamıştı . Göztepe formasıyla çıktığı 53 maçta 35 gol atan Jahovic'in Konya kariyeri henüz istenen seviyeye ulaşmış değil ama taraftar  bu durum için sabır ederek tecrübeli oyuncuya destek oluyor.

ÇOK GOL KAÇIRDI

Bu sezon sahada geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Atiker Konyaspor olmasına rağmen Jahovic henüz beklenen patlamayı yapamadı. Tecrübeli oyuncu geride kalan haftalarda sadece 3 gol kaydetti.  Jahovic Rize ve Alanya maçlarında attığı penaltı gollerinin dışında sadece Bursaspor ağlarını havalandırırken son haftalarda karşı karşıya kaçırdığı gollerle taraftara saç baş yoldurdu. Jahovic son haftalarda üzerinde bir şanssızlık olduğunu düşünüyor.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ  

Galatasaray deplasmanının ardından Trabzon deplasmanında da çok net bir fırsatı kaçıran Adis Jahovic, şanssız olduğunu ifade eden bir paylaşım yaptı. Alanya maçında penaltı golü atarak gol orucunu bozan Makedon santrfor, Trabzonspor maçında da gol yollarında etkili olmasına karşın son vuruşlarda istediği başarıyı gösteremedi. Maçtan sonra oldukça üzgün olduğu görülen Jahovic’i teknik heyet ve takım arkadaşları teselli etti. Adis Jahovic, sosyal medya hesabından da bir açıklama yaparak, “Biraz şans. İnşallah her şey yoluna girecek. Sadece adım adım” ifadelerine yer verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum