Jahovic  yeni sezondan umutlu

Jahovic yeni sezondan umutlu

Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic zor bir sezonu geride bıraktıklarını ancak yeni sezonda taraftarla birlikte daha iyi işlere imza atacaklarını söyledi

Atiker Konyaspor’a ara transfer döneminde dahil olan golcü oyuncu Adis Jahovic yeni sezondan umutlu . Makedon oyuncu ikinci devre boyunca hep zorlu ve kritik maçlar oynadıklarını belirtirken, alınan iyi sonuçlarla ligde kaldıklarını, tek düşüncelerinin şimdiden yeni sezonda daha güzel işler yapmak olduğunu söyledi.

ÇOK ZOR VE KRİTİK BİR SÜREÇTEN GEÇTİK

Takımımıza zor bir dönemde transfer olduğunu ancak geldiği günden itibaren tek düşüncesinin takım arkadaşlarıyla birlikte Atiker Konyaspor’un ligde kalması olduğunu ifade eden golcü oyuncumuz Adis Jahovic, “Bulunduğum dönem boyunca bizim adımıza zorlu bir lig oldu. Hep zorlu ve kritik maçlar oynadık. Ama şükürler olsun ki iyi sonuçlar aldık. Herkes bu zorlu zamanda birbirine çok iyi destek oldu ve kenetlendi. Hocalarımızın da yardımlarıyla birlikte sezon sonuna kadar mücadelemizi verdik. Ve almış olduğumuz iyi sonuçlarla birlikte ligde kalmış olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE İYİ İŞLER BAŞARACAĞIZ

Sezon içerisinde pek çok önemli olay yaşadıklarını da sözlerine ekleyen oyuncumuz Adis Jahovic, “Yeni bir takıma gelmiştim ve çıktığım ilk maçta ZTK’da Galatasaray’a karşı gol atmıştım. Taraftarlarımız attığım golü çılgınlar gibi sevinerek benimle birlikte kutladılar. Bu benim için gerçekten çok önemliydi. Bu durum aynı zamanda takımım içinde önemliydi. Taraftarlarımız bizim için her zaman 12.oyuncumuz. Bizi sezonun sonuna kadar desteklediler. Onlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ligde kalmış olduk. Bu durum karşısında Konya’da biz dahil olmak üzere herkesin çok mutlu olduğunu biliyorum. Taraftarlarımızın kalabalık olarak gelip bizi desteklemesi her zaman çok önemli. Ümit ediyorum ki önümüzdeki sezon onların vereceği destekle daha güzel işler çıkartırız” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.