Jahovic ve Volkan siftah yaptı

Jahovic ve Volkan siftah yaptı

Atiker Konyaspor’un Beşiktaş ile oynadığı maçta ilkler yaşandı. Adis Jahovic, Konyaspor formasıyla ilk golünü Beşiktaş'a atarken Volkan Şen de yeşil-beyazlı forma ile ilk maçına çıktı

Atiker Konyaspor’un Makedon golcüsü Adis Jahovic, Süper Lig’de Konyaspor formasıyla ilk golünü Beşiktaş’a attı. Daha önce kupada Galatasaray’a karşı ağları havalandıran ve geçtiğiniz hafta Alanyaspor karşısında takımına penaltı kazandıran yıldız oyuncu, Beşiktaş maçında takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Jahovic bu golle Süper Lig’deki gol sayısını 15’e çıkardı.

PUAN ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Beşiktaş karşısında tek golü atan  Adis Jahovic sahada 12. Adam olan taraftarlara teşekkür ederek, “ Zor bir maçtı, takım bugün Beşiktaş’a karşı çok iyi bir karakter ortaya koydu. Buradan 12. Adamımız taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum çünkü burada doksan dakika boyunca canı gönülden desteklediler. Ümit ediyorum ki almış olduğumuz bu puanları önümüzdeki maçlarda da devam ettireceğiz” dedi.

VOLKAN İLK MAÇINA ÇIKTI

Atiker Konyaspor’un sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı Volkan Şen, ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı. Maçın son anlarında Deni Milosevic’in yerine oyuna dahil olan deneyimli oyuncu, son anlarda ceza sahası içerisinde Caner tarafından düşürüldü. Net penaltı olan pozisyonda hakem Alper Ulusoy ‘devam’ kararı verdi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.