Jacgues Bonnevay: Son Dakikada Bir Puanı Aldık

Jacgues Bonnevay: Son Dakikada Bir Puanı Aldık

Trabzonspor yardımcı antrenörü Jacgues Bonnevay, İstanbul Başakşehir karşısında son dakikada da olsa beraberliği yakaladıklarını söyledi.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic maçın hakemi tarafından oyun dışına gönderildiği için basın...

Trabzonspor yardımcı antrenörü Jacgues Bonnevay, İstanbul Başakşehir karşısında son dakikada da olsa beraberliği yakaladıklarını söyledi.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic maçın hakemi tarafından oyun dışına gönderildiği için basın toplantısına katılan yardımcı hoca, "Bizim için zor bir maç oldu. İkinci yarının başlangıcı ile golü yedik. Geriye kalan zaman dilimi içinde beraberliği yakalamak için mücadele ettik." diyerek, şunları söyledi:

"Rakibin iyi bir takım olduğunu zaten biliyorduk. 1-0 geriye düştükten sonra işimiz daha da zor oldu. Bu hafta içinde üçüncü maçımızı oynuyoruz onun yorgunluğu var. Avrupa Ligi'nde oynadığımız maçta son dakikada galibiyet golünü bulduk. Bugün de son dakikada beraberliği yakaladık. Oyuncularımız maçı kazanmak için devamlı çaba sarfediyorlar. Kazanmak adına mücadele ediyoruz. Son dakikada da olsa bir puanı kazanmasını bildik."

Öte yandan bir gazetecinin 'Cardozo neden yedekler arasında oturdu?' sorusuna ise yardımcı hoca, "Ben yardımcı hoca olduğum için ve hocama saygımdan dolayı Cardozo'nun neden oynayıp oynamadığına cevap veremem." diye cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.