İzmir'de İnşaat Mühendisi Bıçaklanarak Öldürüldü

İzmir'de İnşaat Mühendisi Bıçaklanarak Öldürüldü

İzmir'in Bornova ilçesinde inşaat mühendisi, evinde öldürülmüş halde bulundu. Vücudunda 5 bıçak darbesi tespit edilen mühendisin, öldürüldükten sonra evinin ateşe verildiği belirtildi. Olay, akşam saatlerinde Evka-3 Mahallesi 127/15 sokak,...

İzmir'in Bornova ilçesinde inşaat mühendisi, evinde öldürülmüş halde bulundu. Vücudunda 5 bıçak darbesi tespit edilen mühendisin, öldürüldükten sonra evinin ateşe verildiği belirtildi.

Olay, akşam saatlerinde Evka-3 Mahallesi 127/15 sokak, 4 numarada meydana geldi. Güzelbahçe Belediyesi'nde inşaat mühendisi olarak çalışan Tarık Türkmen'in (38) işe gitmemesi üzerine belediyeden bir görevli, yakınlarına haber verdi. Eve giden yakınları kapıdan içeri girdiğinde yanmış ceset ile karşılaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Tarık Türkmen'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemede evi ateşe verilen Türkmen'in sırtında 4, göğsünde ise 1 bıçak yarası tespit edildi. Güzelbahçe Belediyesi'nde İnşaat Mühendisi olarak çalıştığı öğrenilen Türkmen'in, Evka-3 semtindeki evine sık gelmediği, Güzelbahçe ilçesinde bir başka evinin daha olduğu belirtildi.

İşyerinde de sorunlar yaşadığı iddia edilen Türkmen'in, cumartesi günü eve geldiği, komşularının aynı günün gecesinde evden sesler duyduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.