İyilik hareketi yayılıyor

İyilik hareketi yayılıyor

Sosyal medya üzerinde birleşip dernekleşme yolunda adımlar atarak dernek olan Hayatı Paylaşanlar Derneği, Konya'da ilk dernek ofisini açtı

7 ay önce sosyal medyada bir araya gelen grup üyeleri 'Hayatı Paylaşanlar' adı altında grup kurdu. Grup üzerinden binlerce kişiye ulaşan Hayatı Paylaşanlar 23 bin kişiye ulaştı. Geçtiğimiz günlerde yasal prosedürleri tamamlayan grup üyeleri dernekleşti. Dernek genel kurulunda Şahin Akkaş başkan seçildi. Hayatı Paylaşanlar Derneği Numune İşhanı'nda büyük bir katılımla merkez ofisini açtı.

resim-024.jpg

GÜNDE 8-10 AİLEYE ULAŞIYORUZ

Açılışta konuşan Hayatı Paylaşanlar Derneği Başkanı Şahin Akkaş,  "Bugün iyilik hareketimizin merkez ofisini açtık. Hayatı Paylaşanlar Derneği 7 ay önce sosyal medya üzerinde kurulmuş bir iyilik hareketidir. Yasal mevzuatı yerine getirerek dernekleştik. Şu an 7 ilde faaliyet gösteriyoruz. Hayatı Paylaşanlar olarak yara sarmaya çalışıyoruz. Bir şekilde  ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine maddi veya manevi olarak destek oluyoruz. Dernek üyelerimiz gönüllülerden oluşmaktadır. İyilik sevenlerden oluşan bir derneğiz. Gerektiği zaman bir eve yemek bile götürüyoruz. Gerektiği zaman bir doktorla ihtiyaç sahibi hastayı muyane edebiliyoruz. Biz iyilik hareketiyiz. Sloganımız da iyiliği yaymaya geliyoruz. Önce ulusal daha sonra küresel alanda bu iyiliği yayacağız. Şu anda sosyal medyada 23 bin takipçimiz. Dernek için çalışan Konya'da 100 kişi var. Hayatı Paylaşanlar olarak her gün 8-10 aileye yardımcı oluyoruz" ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

resim-016.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.