İYİ Partili Yokuş’tan Usta’ya tepki

İYİ Partili Yokuş’tan Usta’ya tepki

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya tepki gösterdi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya tepki gösterdi. Yokuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'nın şahsıma yönelik hezeyan dolu sözleri bazı basın yayın organlarında ‘Usta'dan Yokuş'a sert sözler’ Başlığı altında yayımlanmıştır. Söz konusu hanımefendi ile bir polemiğe girmek istemezdim. Ancak şahsıma yönelik olarak "Kavgadan beslenen, kavgadan rant bekleyen, yetersiz" gibi sözleri kendisine yakıştıramadım. Aslında mensubu olduğu partinin, Genel Başkanının en bariz özelliği ‘Kavgacı’ ve ‘Hakaretçi’ üslubunu bana yakıştırmaya kalkarak ayıp etmiştir.Konyalı Hemşerilerim Ak Partinin Baskıcı ve Zorba Siyasetinin Cevabını Mahalli Seçimlerde Verecektir. Ak Partisi Genel Başkan Yardımcısı Usta, Partisinin Konya’da seçim bürosu açılışında, şahsımı hedef alan sözler sarf etmiştir. Kavgacı olduğumdan tutunuz da yetersizliğime ve Konya’yı temsil edemediğime kadar birçok söz sarf etmiştir. Daha da ileri giderek fuar açılışında şahsıma yapılan saygısızlığı da onaylamıştır. Konya Ticaret Odası yöneticisi olan yandaşlarını savunmuş, Ak Parti Genel Başkanının fuar alanına Miting davetleri için asılan afişlerin hiç bir mahsuru olmadığını da savunmuştur. Ne dediğinden ne konuştuğundan bihaber olan hanımefendi, partisinin ve kendisinin Konya’nın sahibiymiş gibi davranıyor. Utanmadan ‘Elbette biz konuşacağız. Cumhur ittifakı olarak Konya’nın 15 milletvekilinin 12 'sini biz temsil ediyoruz’ diyor. Ayrıca şu hadsizliğe bakınız ki, ‘Çoğunluk biziz, siz azınlıksınız. Her hak bizim diyor’ Çırak milletvekiline bir tavsiyem de şudur. Konya Ticaret Odasına yönelik sözlerime, il başkanınız ile birlikte koro halinde cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Siz Konya Ticaret Odasının avukatı mısınız?”

HABER MERKEZİ

Yokuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'nın şahsıma yönelik hezeyan dolu sözleri bazı basın yayın organlarında ‘Usta'dan Yokuş'a sert sözler’ Başlığı altında yayımlanmıştır. Söz konusu hanımefendi ile bir polemiğe girmek istemezdim. Ancak şahsıma yönelik olarak "Kavgadan beslenen, kavgadan rant bekleyen, yetersiz" gibi sözleri kendisine yakıştıramadım. Aslında mensubu olduğu partinin, Genel Başkanının en bariz özelliği ‘Kavgacı’ ve ‘Hakaretçi’ üslubunu bana yakıştırmaya kalkarak ayıp etmiştir.Konyalı Hemşerilerim Ak Partinin Baskıcı ve Zorba Siyasetinin Cevabını Mahalli Seçimlerde Verecektir. Ak Partisi Genel Başkan Yardımcısı Usta, Partisinin Konya’da seçim bürosu açılışında, şahsımı hedef alan sözler sarf etmiştir. Kavgacı olduğumdan tutunuz da yetersizliğime ve Konya’yı temsil edemediğime kadar birçok söz sarf etmiştir. Daha da ileri giderek fuar açılışında şahsıma yapılan saygısızlığı da onaylamıştır. Konya Ticaret Odası yöneticisi olan yandaşlarını savunmuş, Ak Parti Genel Başkanının fuar alanına Miting davetleri için asılan afişlerin hiç bir mahsuru olmadığını da savunmuştur. Ne dediğinden ne konuştuğundan bihaber olan hanımefendi, partisinin ve kendisinin Konya’nın sahibiymiş gibi davranıyor. Utanmadan ‘Elbette biz konuşacağız. Cumhur ittifakı olarak Konya’nın 15 milletvekilinin 12 'sini biz temsil ediyoruz’ diyor. Ayrıca şu hadsizliğe bakınız ki, ‘Çoğunluk biziz, siz azınlıksınız. Her hak bizim diyor’ Çırak milletvekiline bir tavsiyem de şudur. Konya Ticaret Odasına yönelik sözlerime, il başkanınız ile birlikte koro halinde cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Siz Konya Ticaret Odasının avukatı mısınız?”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum