İYİ Parti'de Sırıt adaylıktan çekildi

İYİ Parti'de Sırıt adaylıktan çekildi

Konya’da uzun yıllar siyasetin içinde bulunan ve 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti Konya Milletvekilli aday listesinde 10. sırada yer bulan Nazmi Sırıt adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Deneyimli siyasetçi Nazmi Sırıt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "İYİ Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Meral Akşener hanımefendinin, ülkemizin içerisinde bulunduğu, siyasi, sosyal ve ekonomik sahalardaki sıkıntılardan çıkmak üzere köprüden önceki son çıkış olarak tarif ettiği, milli merkezde siyaset yapma çağrısına uyarak, 24 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde ilimizden milletvekilliği aday adaylık müracaatında bulundum. Ancak Yüksek Seçim Kuruluna verilen Konya listesindeki sıralamadaki yerimin, uzun yıllar emek vererek sağladığım siyası kariyerim, tecrübem ve birikimimle mütenasip olmadığı kanaatine vardım.

Bu nedenle aile bireyleri ve yakın dostlarımla yapmış olduğum istişareler sonucunda verimli olamayacağım düşüncesiyle listeden affımı istirham ederek ayrılırken, kalbimin sizlerle birlikte çarpacağını bilmenizi istirham ederim. Aday adaylığım süresince, gönüllerinde milletvekilliği payesine bendenizi layık görerek çıktığım kutsal yolda sevgilerini ve desteklerini hiç eksik etmeyerek çaba sarfeden değerli bakan ve milletvekillerimize, Anavatan, Doğruyol, Milliyetçi Hareket, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti eski il ve ilçe başkanlarımıza ve ocak başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli başkan ve yöneticilerine ve değişik siyasi partilerimizde görev almış değerli yöneticilerimize, İYİ Partimizin il, ilçe ve disiplin kurullarımızın değerli başkan ve yöneticilerine, basınımız ve sosyal medyamızda gücüme güç katarak onore eden vefakar dostlarıma ve halkımıza en kalbi teşekkürlerimle ve şükran duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım."

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum