İyi bir çıkış yakaladık!

İyi bir çıkış yakaladık!

Ahmet Şan: Maçtan önce hocamızla konuşurken yeniden böyle bir skoru yakalayabiliriz diye konuşmuştuk. Allah'a şükürler olsun, bunu başardık. İyi mücadelemizin karşılığını da 3 puanla aldık

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Kulüp Başkanı Ahmet Şan, ligde Trabzonspor karşısında deplasmanda aldıkları galibiyetle iyi bir çıkış yakaladıklarını belirtirken, bunu devam ettirip rahat bir konumda olmak istediklerini söyledi. Açıklamasına 'Trabzonspor gibi zor bir deplasmandan galibiyetle dönmek bizim için gerçekten büyük bir kazanç oldu' sözleriyle başlayan Şan, "Takımımızın son haftalardaki yükselen performansının burada devamını gördük. İnşallah aldığımız bu önemli galibiyeti kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda alacağımız galibiyetlerle daha da pekiştirip ligde rahat bir konumda olmak istiyoruz. Çünkü gerçekten zor bir ligde mücadele ediyoruz" dedi.

2005-2006 sezonunda teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın Konyaspor'umuzun başındayken kendisinin de başkan olduğunu ve o dönemde de deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yendiğimizi hatırlatan Şan, "Maçtan önce hocamızla konuşurken yeniden böyle bir skoru yakalayabiliriz diye konuşmuştuk. Allah'a şükürler olsun. Bunu başardık. Gerçekten futbolcu arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Ve bu mücadelemizin karşılığını da 3 puanla aldık" dedi.

'Bu galibiyet kenetlenmemizin bir sonucudur' sözleriyle açıklamasına devam eden Şan, şunları söyledi: "Son haftalarda bizim istemediğimiz ama maalesef medyanın kendisinin yönlendirdiği bazı gündem dışı konularla meşgul edildik. Bizim kendi aramızda zaten hiçbir sorun yok. Dolayısıyla biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bizim yönetim kurulu olarak uzun vadeli planlarımız var. Bu planları imkan buldukça yaptığımız konuşmalarda dile getiriyoruz. Biz sadece büyük KONYASPOR'un temellerini atıyoruz. Bunun sonucunu almak tabiki de zaman ister. Ama önemli olan o hedefi koymaktır. İnşallah bizde yönetim olarak o hedeflerin doğrultusunda gidiyoruz. Stadyumumuz, tesislerimiz, alt yapı takımlarımız, pilot takımımızın yanı sıra iyi bir teknik heyete ve iyi bir kadroya sahip olmamız bunlarda işin olmazsa olmazları. Bundan sonra inşallah daha güzel şeyler konuşuruz. Camiamız yeter ki birlik beraberlik içerisinde olsun, kenetlenelim. Zaten taraftarımız bizi seviyor. Taraftarlarımızla bütünleştik. Gerisi bizi fazla ilgilendirmiyor. Bu doğrultuda Konya'dan ve medyadan da destek bekliyoruz. İnşallah bundan sonra önemli olan birlik beraberliğimizin devamı."

Şan, ekonomik olarak zorlukların üstesinden gelmenin tek başına mümkün olmadığını da ifade ederek, "Bu konuda da sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'ndan başlayarak milletvekillerimizden, mülki amirlerimizden ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Artık kendileri bu yönde Konyaspor'a biraz daha zaman ayırırlarsa ve çaba sarf ederlerse bizleri memnun ederler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.