İyi başlamak istiyoruz

İyi başlamak istiyoruz

Lig hazırlıklarında artık sona gelindiğini belirten Anadolu Selçukspor teknik direktörü Zafer Turan, “Lige iyi başlamak bizim adımıza çok iyi olacak.

Lig hazırlıklarında artık sona gelindiğini belirten  Anadolu Selçukspor teknik direktörü Zafer Turan, “Lige iyi başlamak bizim adımıza çok iyi olacak. Deplasmandan iyi sonuçla dönebilirsek, sonrasında iç sahada oynayacağız ve işler bizim adımıza daha iyi olacak” dedi. Yaklaşık iki ay süren sezon başı hazırlık döneminin sonuna geldiklerini belirten Zafer Turan “Hazırlık döneminde yaptığımız çalışmaların, ortaya koyduğumuz mücadelenin meyvelerini alma zamanı geldi. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu önemli. Bütün takımlar için ilk maçlar sıkıntılıdır. Geride kalan hazırlık sürecini kim iyi geçirmişse, kim hazırsa ilk maçları onlar daha rahat geçirebiliyor. Biz hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyoruz. Başlangıç ile bu gün arasındaki zamanı iyi değerlendirip mesafe kat ettik. Ligde ilk rakibimiz Ümraniyespor. Ligin yeni takımı ve kadrosunun büyük bir bölümünü yeniledi. Takımın başında da geçen sezon burada görev yapan benimde çok sevdiğim değer verdiğim İlker hoca var. İstanbul gibi bir ortamda, lige iyi başlamak bizim adımıza çok iyi olacak. Deplasmandan iyi sonuçla dönebilirsek, sonrasında iç sahada oynayacağız ve işler bizim adımıza daha iyi olacak. Hedeflerimize ulaşabilmek adına iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız” diye konuştu.

BİZE GÜÇ KATACAKLAR

“Abdullah Çoban ve Gökay Işıtan’ın da aramıza katılması ile kadromuzda derinlik oluştu” diyen Anadolu Selçukspor teknik direktörümüz Zafer Turan, “Onlar zaten bu kulübün oyuncularıydı. Adaptasyon için ayrı bir zamana ihtiyaçları olmayacak. Bu bizim adımıza sevindirici. Onların aramızda olmasından son deremce memnunuz. Keşke daha önce gelselerdi. Bize güç katacaklarına inanıyoruz. Sonuçta bir hedefimizde Torku Konyaspor’a oyuncu kazandırmak. İnşallah oyunculara biraz daha katkı sağlayıp verimli olmalarına katkıda bulunabilirsek bizde mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.