İyi başlamak istiyoruz

İyi başlamak istiyoruz

Takımın yaklaşık 2 aylık oldukça faydalı bir hazırlık dönemini geride bıraktığını ve lig haftasına girdiğini ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi.

Takımın yaklaşık 2 aylık oldukça faydalı bir hazırlık dönemini geride bıraktığını ve lig haftasına girdiğini ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi. 5 Temmuz’da Konya’da başlayan ve yaklaşık 2 ayı bulan kamp çalışmalarının faydalı geçtiğini söyleyerek açıklamasına başlayan Baydar, “Rakiplerimize göre sezonu daha erken açtık. Konya, Isparta Davraz, Hollanda kamplarından sonra Ankara, İstanbul ve son olarak yine Ankara’da hazırlık ve turnuva maçları oynadık. Bakıldığında takımımızın genel anlamda lige hazır olduğunu söyleyebiliriz. Tabiki de hocamızın kafasındaki düşüncelerinin sahaya yansıması farklı olabilir. Ama görülen ligdeki diğer rakiplerimize oranla daha hazır olduğumuz. Bu avantajı inşallah lig başladığında en iyi şekilde kullanıp hedeflerimizi gerçekleştirme doğrultusunda adımlar atacağımıza inanıyoruz” dedi.

TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasını da değerlendiren Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “İlk maçta uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen ortaya konulan mücadele doğru yolda olduğumuzun göstergesi niteliğindeydi. Finalde ise Gençlerbirliği önünde sergilenen oyun ve futbolcularımızın kazanma hırsı sonuca da yansıdı ve lig öncesi bizi memnun eden bir sonuç ortaya çıktı. Genel anlamda bakıldığında takım olarak lige hazırız mesajı verdik” diye konuştu.

Baydar, yaşanan sakatlıkların kendilerini üzdüğünü de sözlerine ekleyerek, “Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Hasan Kabze 3, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Djalma Campos ise 2 hafta forma giyemeyecek ve bu da her iki oyuncumuzun sezonun ilk haftasında deplasmandaki Eskişehirspor karşılaşmasında takımımızdaki yerini alamayacağı anlamına geliyor. İki oyuncumuzun sakatlığına üzüldük. Sezon başlamadan yaşanacak olumsuzlukları da göz önünde bulundurarak alternatifli bir kadro kurmuştuk. İnşallah ilk maçta sakat oyuncularımızın yerlerine forma giyecek isimlerde arkadaşlarının yokluğunu aratmayacaklar. Şu an tüm oyuncularımızın lige hazır olması ve takım başarısına katkı sağlamak istemesi bizim için büyük bir avantaj” şeklinde görüş belirtti.

2014-2015 sezonunun ilk maçında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “İki aylık çalışmalarımızın karşılığını iyi bir sonuçla alarak sezona başlamak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Teknik heyet ve oyuncularımız üzerlerindeki sorumluluğun ve beklentilerin farkında. Eskişehirspor karşısında istediğimiz sonucu alarak sezona moralli bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.