İtfaiye Haftası Kutlanıyor

İtfaiye Haftası Kutlanıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İtfaiye Haftası sebebiyle düzenlenen etkinliklere devam edildi. Hafta etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hasan Doğan, Emniyet Müdürü Timur Özgen ve şehir esnafı ziyaret edildi. İlk...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İtfaiye Haftası sebebiyle düzenlenen etkinliklere devam edildi.

Hafta etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hasan Doğan, Emniyet Müdürü Timur Özgen ve şehir esnafı ziyaret edildi. İlk olarak Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan'ı ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve bir grup itfaiye personeli ve Gönüllü İtfaiyeciler, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Doğan’a günün anısına Belediye ve İtfaiye logolu plaket hediye edilirken İtfaiye çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında itfaiye çalışmalarını yakından takip ettiğini ve tüm personele başarılı çalışmaların devamını dilediğini ifade etti. Ayrıca İtfaiye Müdürlüğünde bulunan Su altı ve Su üstü arama kurtarma ekipleri ile birlikte karşılıklı eğitim ve tatbiki çalışmaları yapılması konusunda da fikir birliğine varıldı.

İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’e, Belediye ve İtfaiye logolu plaket hediye ederken, İtfaiye teşkilatının İtfaiye haftasını kutlayan Timur Özgen, İlçede meydana gelen olaylarda güvenliği sağlamak açısından Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaların sağlandığını belirtti.

Ereğli Belediyesi İtfaiye müdürlüğü hafta kapsamındaki halkı bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde ilçe esnafımızı ziyaret ederek, yangına karşı alınması gereken önlemler adı altında hazırlanan eğitici broşürler ile birlikte kırmızı karanfil dağıttı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.