İşyerinde Babasıyla Birlikte Uğradığı Saldırıda Yaralanan Genç Öldü

İşyerinde Babasıyla Birlikte Uğradığı Saldırıda Yaralanan Genç Öldü

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret ve Alışveriş Merkezi'nde (BUTTİM) geçtiğimiz 2 Nisan günü arazi satımı meselesinden çıktığı ileri sürülen ve tekstilci Sebahattin Karakuş’un hayatını kaybettiği silahlı saldırıda yaralanan Aytaç Karakuş tedavi gördüğü h.

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret ve Alışveriş Merkezi'nde (BUTTİM) geçtiğimiz 2 Nisan günü arazi satımı meselesinden çıktığı ileri sürülen ve tekstilci Sebahattin Karakuş’un hayatını kaybettiği silahlı saldırıda yaralanan Aytaç Karakuş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre işçi emeklisi Ali G., BUTTİM'de tekstil işiyle uğraşan Sebahattin Karakuş (52) ve oğlu Aytaç Karakuş'tan (28) bir süre önce bir arazi satın aldı. Satın aldığı arsanın kendisine gösterilen arsa olmadığını iddia eden Gümüş, 2 Nisan günü baba oğlun iş yerine geldi. Çıkan tartışma sonrası iş yerinden ayrılan Ali G., bir süre sonra yeniden geldiği iş yerinde silahına sarıldı. Baba oğlu kurşun yağmuruna tutan Ali G., olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen ambulanslarla baba oğul hastaneye kaldırıldı. Vücuduna 6 adet kurşun isabet ettiği ileri sürülen baba Sebahattin Karakuş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Göğsüne kurşun isabet eden Aytaç Karakuş ise tedavi gördüğü hastanede dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Aytaç Karakuş'un cenazesinin yapılacak otopsinin ardından Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.