İsveç, Rusya Maçında Erkan Zengin'e Güveniyor

İsveç, Rusya Maçında Erkan Zengin'e Güveniyor

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda kendi sahasında Rusya ve Liechtenstein ile karşılaşacak olan İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamren özellikle Rusya maçında Eskişehirsporlu...

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda kendi sahasında Rusya ve Liechtenstein ile karşılaşacak olan İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamren özellikle Rusya maçında Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Zlatan İbrahimoviç'e çok güvendiğini belirtti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda Avusturya ile 1-1 berabere kalan İsveç Milli Takımı, 9 Ekim'de Rusya, 12 Ekim'de Liechtenstein ile kendi sahasında karşılaşacak. Takımın aday kadrosunda, Türk futbol kamuoyunun yakından tanıdığı Erkan Zengin, Jimmy Durmaz, Johan Elmander, Andreas Isaksson da bulunuyor.

Avusturya maçında attığı gol ve oynadığı futbolla dikkatlerine üzerine çeken Erkan Zengin'in her iki maçta da ilk 11'de oynaması beklenirken teknik direktör Hamren özellikle Rusya maçında Erkan Zengin ve Zlatan İbrahimoviç ikilisine çok güvendiğini belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.