İstediğimiz sonucu alacağız

İstediğimiz sonucu alacağız

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Candemir Aktav hafta sonu oynayacakları Bayrampaşa maçında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu ve istedikleri sonucu alacaklarını söyledi

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Bayrampaşa maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin genç ve başarılı oyuncusu Candemir Aktav deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, “Artık bizim için Bayrampaşa maçını kazanmaktan başka düşünce yok. Orada elimizden gelinin en iyisini yapıp puanlar almak istiyoruz” dedi.

 İç sahada berabere sonuçlanan Körfez İskenderunspor karşılaşmasının artık geride kaldığını ve tüm dikkatlerini hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Bayrampaşaspor mücadelesine  verdiklerini kaydeden genç futbolcuCan Demir Aktav: “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız Körfez İskenderunspor karşılaşması bizim için 6 puanlık maçtı. Doğrudan rakibimiz olan İskenderunspor karşısında kazandığımız zaman puan sıralamasında onların üzerinde yer alıp daha rahat olabilecektik. Kazanabilmek adına elimizden geleni yaptık ve birçok gol pozisyonu da bulduk. Ancak kötü goller yedik. Tamamen kendi hatamızdan goller yedik. Kendi kaleme gol atma şanssızlığını yaşadım. Elbette bunun büyük üzüntüsünü taşıyoruz.  Ancak sonuca baktığımızda kaybetmediğimiz için sevindik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Artık bizim için Bayrampaşa maçını kazanmaktan başka düşünce yok. Güçlü bir rakip ve kolay pes etmiyorlar. Orada elimizden gelinin en iyisini yapıp puanlar almak istiyoruz. Bu kez istediğimizi alacağımızı düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.