İşte Peugeot'nun yeni HB çizgisi

İşte Peugeot'nun yeni HB çizgisi

Peugeot "EXALT" konsepti Paris Otomobil Fuarı'nda yenilenen tasarımıyla vitrine çıkacak. Araçta markanın yeni hatchback çizgisi tanıtılacak.

Peugeot, EXALT konsept modelini 2014 ekimdeki Paris Otomobil Fuarı’nda yeni malzeme seçenekleriyle vitrine çıkaracak.. Aracın karoseri ham çelikten Shark Skin’e (Köpekbalığı Derisi) kadar değişen gri tonlarıyla göze çarpıyor. İç mekanda, Newspaper Wood rengini büyük günlük gazetelerin ekonomi sayfalarından alıyor. Yenilikçi bir kinematiğe sahip olan bagaj kapağı, zemin altına yerleştirilen yenilikçi akülü kaykay HYbrid-kick’e erişim sağlıyor. Peugeot’nun yeni hatchback tasarımı ile ilgili vizyonunu ön plana çıkaran EXALT konsept modeli, malzemeler konusunda ONYX konsepti ile 2012’de başlatılan yaklaşım doğrultusunda ilerliyor. 340 bg güç üreten benzinli HYbrid4 motor ile donatılan bu konsept araç, tutku ve heyecanın markanın teknolojik mirasında ve genlerinde olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Güçlü motor seçeneği

Sadece 1700 kg ağırlığı sahip Peugeot Exalt dört tekerleği arasında dağıtılan 340 beygirlik toplam güce sahip HYbrid4 plug-in çekiş ünitesine sahip. Peugeot Sport tarafından geliştirilen 1.6 THP 270 motor 6 kademeli otomatik vites kutusuyla eşleşiyor. Bu 4 silindirli benzinli motor dünyanın en iyileri arasındaki, yaklaşık 170 bg/l’lik bir özgül güç sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.