İşte Nepal'deki deprem anı

İşte Nepal'deki deprem anı

Nepal'de 2 binden fazla kişinin ölümüne neden olan 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, aralarında Türk vatandaşların da bulunduğu 242 yolcu THY uçağıyla Türkiye'ye döndü.

TÜRK TURİST DEPREM ANINI ÇEKTİ

Depremden önce tapınakların bulunduğu bir kafeteryada eşi Dinçer Yazıcı ile birlikte oturan Sibel Yazıcı ise deprem anını kamerasıyla görüntüledi.

Depremden birkaç dakika önce tapınakların bulunduğu manzarayı çektiğini ifade eden Dinçer ve Sibel Yazıcı çifti, 4 günlük bir tur için Nepal'deydik ve normalde bugün dönüyorduk. Dün son günümüz olduğu için, tapınaklar bölgesine gidip orada fotoğraf ve kamera çekmek istedim. Kafenin üst katındaydım ve terastan aşağıya indiğim sırada şiddetli bir sarsıntı oldu. Bütün tapınaklar yıkıldı ve ölenleri gördük. Orada hiçbir şey yok. İnsanlar şu an yerlerde yatıyor. Geceleri çok soğuk ve biz korkudan otelde uyuyamadık, çünkü şiddetli sarsıntılar oluyordu. Her depremde insanlar bağırmaya başlıyor. İnsanlar orada yardım bekliyor dedi.

DEHŞET ANI

Sibel Yazıcı'nın çektiği görüntülerde, müzik yayını yapan kafeteryada müşteriler otururken, birden sarsıntı oluyor. Masalardaki şişeler, bardaklar yere yuvarlanırken, Yazıcı çifti de olan biteni görüntülemeye çalışıyor. Tapınakların bulunduğu noktadan büyük bir toz bulutu yükseldiği görülüyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.