İşte dünyada 'Yılın Arabası'

İşte dünyada 'Yılın Arabası'

Dünyanın her köşesinden otomotiv gazetecilerinin birleşerek organize ettiği “The World Car Awards” ödülleri sahiplerini buldu.

Dünyanın en prestijli ödüllerinden olan organizasyonda 5 dalda ödül dağıtılırken 3 tanesine Mercedes modelleri layık görüldü. 

Birincilerin seçilmesinde görev alan jüri Dünyanın çeşitli ülkelerinden 75 adet tanınmış gazeteciyi bir araya getirdi. 11 yıldır devam eden WCA tarihine, 3 farklı daldaki liderliği ile Mercedes damga vurdu. 

2014 yılında S serisi ile en iyi lüks otomobil dalında başarıya ulaşan Mercedes, 2012 yılında da S 250 CDI BlueEFFICIENCY ile en çevre dostu otomobil kategorisinde başarıya ulaşmıştı. 2007 yılında E 320 BlueTEC yine en çevre dostu araba ödülünü almıştı.

2015 yılı ödüllerinde bir ilk gerçekleşirken Mercedes-Benz, C Serisi ile “Dünyada Yılın Arabası” ödülüne, Mercedes-Benz S Coupe ile “En İyi Lüks Araba” ödülüne, Mercedes AMG GT ile “Yılın Spor Arabası” ödülüne layık görüldü.

2015 “Dünyada Yılın Tasarımı” ödülüne Citroen C4 Cactus farklı tasarımı ile ulaşırken, “Yılın Çevreci Arabası” ödülünü BMW i8 aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.