İşte Arda'nın Barcelona'nın alacağı rakam

İşte Arda'nın Barcelona'nın alacağı rakam

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi gerçekleşiyor. Arda'ya yıllık 8 milyon Euro ödenecek.

Barcelona'nın 2 hafta sonra yapılacak başkanlık seçimi, transferin geleceğini belirlemeyecek. Hem mevcut başkan Josep Maria Bartomeu, hem de yeniden aday olan Joan Laporta, Arda Turan'ın Barça'da oynamasını destekliyordu... Teknik direktör Luis Enrique ve teknik kadro, özellikle Xavi'nin futbolu bırakmasının ardından, Arda'nın Barcelona'ya çok yararlı olacağı kanaatini açıklamıştı. Bir başka transfer hedefi Pogba için de her iki başkan adayının da çabaları sürüyor. Arda Turan transferi için, Barcelona, Atletico Madrid kulübüne 35 milyon Euro ödeyecek. Arda'ya yıllık 8 milyon Euro ödenecek. Ayrıca, imza parası olarak 2 milyon Euro daha verilecek. Her iki tarafın da memnun kaldığı anlaşma ile milli futbolcumuz Avrupa'nın en önemli transferlerinden birinde başrol oynayacak.

MACERA FİLMİ BARCELONA

Arda Turan, geçen yıl İspanya'da bir dergiye verdiği röportajda, Atletico Madrid'de mutlu olduğunu ifade etmiş ve şöyle devam etmişti:

"Ama bir macera filmi çekeceksek ve kendimi başka bir takımda oynuyormuş gibi düşünecek olursam, Guardiola'nın Barcelona'sında oynamak isterdim. Messi'ye pas vermek hiç de fena olmazdı. Asla bir Ronaldo veya Messi olamayacağım ama iyi bir takımın iyi bir parçası olabilirim. Bir gün Dünya Kupası'nda final oynayacağımı bilsem ve bunun karşılığında beş kuruş parasız kalacağını söyleseler benim için önemli değil."

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay süreyle Galatasaray'da oynama olasılığı ise henüz netlik kazanmadı.

HABERTURK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.