İşte ahde vefa işte Konyaspor

İşte ahde vefa işte Konyaspor

Konyaspor'a hizmet edenlerin hatırlanması amacıyla düzenlenen 'Efsanelere Vefa' ödül töreninin dördüncüsü yapıldı. Gürsel Baliç, Varol Bülbül ve Celalettin Yavuz'a plaketleri verildi

EMEĞE GEÇENLER UNUTULMUYOR

Konyaspor kulübüne geçmiş yıllarda hizmet eden başkan, teknik adam, yönetici ve futbolcuların hatırlanması amacıyla düzenlenen 'Efsanelere Vefa' ödül töreninin dördüncüsü Eskişehirspor ile oynanan 12.hafta maçının devre arasında gerçekleştirildi. 1987-88 sezonunda şampiyon olarak Birinci Lig'e çıkan kadroda yer alan oyuncularımız Celalettin Yavuz, Varol Bülbül ve Gürsel Baliç, Kulüp Başkanı Ahmet Şan tarafından plaket ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması ile ödüllendirildi. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor'a hizmet eden isimlerin hatırlanarak onurlandırılması adına düzenlenen programda eski oyuncularımız Celalettin Yavuz, Varol Bülbül ve Gürsel Baliç ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, hizmetlerinden dolayı bir kez daha Konyaspor camiası adına kendilerine teşekkür etti.

220.20151124103016.jpg

VAROL: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Ödül töreni sonrasında duygularını aktaran isimlerden Varol Bülbül, "Bizi hatırlayan ve buraya davet eden Konyaspor Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu'na çok teşekkür ediyoruz. Bu seyircilerle uzun yıllar sonra bir birliktelikti. Konyaspor iyi yolda ve Konyaspor taraftarı takımına sahip çıksın, sürekli desteklesin, takımının yanında olsun. Şu anda Konyaspor ligde konum olarak da iyi. Seyirciyle bizim aramızdaki bağı şu anda tribünde olan genç çocukların babaları daha iyi bilirler. Onlar babalarına sorsunlar, ondan sonra babalarının o dönemde yaptığı desteği kendileri de yapsınlar. Yapıyorlar zaten görüyorum ama kulüplerine sahip çıksınlar" dedi.

210.20151124103031.jpg

CELALETTİN: HATIRLANMAK GÜZEL

Konnyaspor'un eski futbolcularından olan Konyalı Celalettin Yavuz ise hatırlanmanın güzel olduğuna işaret ederek, "Biz yıllar önce oynadık Konyaspor’u şampiyon yaptık. Sayın Başkanımız ve yönetimimiz bize bugün ödül verdi. Çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizden önce ve sonra oynayan kardeşlerimize de aynı vefa gösterilir. Buraya çağırıldığımız için çok mutlu olduk ve çok sevindik. İnşallah takımımız çok iyi yerlere gelir biz de burada zevkle izleriz" diye konuştu.

230.20151124103050.jpg

GÜRSEL:ÇOK MUTLU OLDUM

'Efsanelere Vefa' programında ödül alan Gürsel Baliç ise "Aradan 28 yıl geçti. Konyaspor tarihinde lige çıktığı sene şampiyon kadrodaydım. Bir sene önce 3 gollük averajla şampiyonluğu kaçırdığımız sezonda iyi bir takımdık. Dolayısıyla 2.sezonda lige çıkmıştık. Bakıyorum şimdi tabii müthiş bir saha, müthiş bir atmosfer. Sağolsunlar yönetimimiz düşünmüşler. Şahsımıza ben, Varol ve Celalettin arkadaşımıza bizi onurlandırdılar. Misafir ettiler, biz de seve seve geldik. Benim Konyalı yanımda var. Ahmet amcam Şekerspor’da oynadı, ağabeyim Konya doğumludur. Konya benim için ayrı bir yerdir. Sağ olsunlar. Çok mutlu oldum. İnşallah Konyaspor için çok iyi günler şimdiden gözüküyor" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.