İstanbul'dan Çaldıkları Otomobille Hastane Otoparkında Yakalandılar

İstanbul'dan Çaldıkları Otomobille Hastane Otoparkında Yakalandılar

İstanbul'dan çaldıkları otomobille Bursa'da bir hastaneye gelen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi üzerindeki Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında çalıntı bir otomobil olduğu ihbarını...

İstanbul'dan çaldıkları otomobille Bursa'da bir hastaneye gelen 4 kişi polis tarafından yakalandı.

Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi üzerindeki Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında çalıntı bir otomobil olduğu ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araçta bulunan M.Y., T.B., E.A. ve F.Y.'yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede şüphelilerin aracı İstanbul'dan çaldıktan sonra Bursa'ya geldikleri ortaya çıktı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Gemlik ilçesinde ikamet eden T.K., polise müracaat ederek park halindeki aracından hırsızlık olduğunu belirterek polise müracaat etti. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde olayla ilgili ifade veren T.K., "Aracımın sağ arka kapı camının kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler torpido gözünde bulunan cüzdanımı çalmış. Cüzdanımın içerisinde sürücü belgesi, nüfus cüzdanı 350 lira para 100 dolar ve 170 Euro nakit param çalınmış." dedi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.