İstanbul Yat Kiralama Sektöründe BogazdaGezi.net Farkı

İstanbul Yat Kiralama Sektöründe BogazdaGezi.net Farkı

İstanbul Yat Kiralama Sektöründe BogazdaGezi.net Farkı

Yat kiralama İstanbul Boğazı’nda yaşanan bir ayrıcalıktır. Farklı organizasyon türlerindeki etkinlikler için ister saatli yat kiralama ister de eşsiz bir kiralık yat keyfi yaşayabilirsiniz. Özel yat kiralama İstanbul çevresinde ayrıcalığı hissettiriyor!

Yat kiralama İstanbul Boğazı’nın keyfini doyasıya yaşatıyor. Boğaz turu eşliğinde yemekli veya yemeksiz organizasyonlar düzenleyebiliyorsunuz. Eşinizle, sevgilinizle veya sevdiklerinizle eğlenceli bir tura çıkabiliyorsunuz.

Grup etkinlikleri için ayrıcalıklı bir yat hizmeti alıyorsunuz. Saatlik yat kiralama yaparak organizasyon süresini belirleyebiliyorsunuz. Dahası tüm bunlara tarihi yalılar, kökler ve saraylar eşlik ediyor.

Misafirlerinize unutamayacağınız anılar hediye edebilirsiniz; eşinize sürpriz yapabilirsiniz; evlilik teklifini yatta yapabilirsiniz! Dahası tatil planı bile yapabilirsiniz!

2-078.jpg

Hangi Etkinlikler İçin Yat Kiralanır?

Kişi sayısı uygun olduktan sonra her organizasyon için yat kiralama hizmeti alabilirsiniz. BogazdaGezi.net bünyesindeki konforlu ve lüks yatlarda birçok organizasyon düzenleyebilirsiniz.

  • Sevdiklerinizle veya sevdiğinizle kahvaltılı boğaz turu yapabilirsiniz.
  • Herhangi bir özel gün için yakınlarınıza akşam yemeği verebilirsiniz.
  • Doğum günü, baby shower, bayi toplantısı, kurumsal davetler, partiler ve kutlamalar organize edebilirsiniz.
  • Eşiniz için evlilik yıldönümü yemeği tertipleyebilirsiniz.
  • Evlilik teklifi organizasyonu düzenleyebilirsiniz; romantik masanız ücretsiz olarak süsleniyor.
  • Bekarlığa veda partileri için de kiralık yat İstanbul ayrıcalığı yaşayabilirsiniz.
  • Açık denizde veya koylarda yatta konaklayabilirsiniz.
  • Arkadaşlarınıza oltalarınızı alıp hafta sonu eğlencesi yapabilirsiniz.
  • Sizi ziyaret eden misafirlerinizi yatta ağırlayabilirsiniz. Böylece özel yat kiralama İstanbul tanıtımı için de bir fırsat yakalayabilirsiniz.
  • Boğazın gerdanları üç köprü arasında öylesine tura çıkarak, yedi tepe İstanbul’u keyfini ve keşfini yaşayabilirsiniz.

Hizmet aldığınız kiralık yat İstanbul Boğazı’nda sadece deniz manzarası sunmuyor. Bir yandan kıyılardaki tarihe tanıklık ediyorsunuz. Diğer taraftan Adalar manzarasına şahit oluyorsunuz. Öte yandan da şehir manzarasına ormana nazır panoramik manzaralar karışıyor. Yani yat kiralama İstanbul hatırası ve unutulmaz anılar sunuyor!

4b83ee2a-ff63-41f0-a76d-2bf248887d79.jpg

BogazdaGezi.net’in Yat Kiralama Hizmetleri

BogazdaGezi.net’le kiralık yat hizmeti, Günün stresinden kurtulmanız için bir fırsat olabilir. İsterseniz eşinizle saatlik yat kiralama yaparak kahvaltı yapın, isterseniz de dostlarınızla Marmara Denizi’nin serin sularına açılın. Yaz veya kış aylarında farklı organizasyonlar için yat kiralama yapabilirsiniz. Saatlik yat kiralama dışında günlük veya konaklamalı yat kiralama hizmeti de alabilirsiniz. Kişilere veya gruplara özel olarak yat kiralama planlanabiliyor.

Yat kiralama hizmetleri için bazı şartlar bulunuyor:

  • Yat kiralama İstanbul şartlarında herhangi bir etkinlik için en az 2 saat yapılabiliyor. Süreyi istediğiniz kadar artırabilirsiniz.
  • BogazdaGezi.net yatlarında en fazla 45 kişi ağırlanabiliyor. Yani organizasyonlarınızı planlarken bu kapasiteyi dikkate almanız gerekiyor.
  • Kiralık yat İstanbul Bebek Parkı’ndan başlıyor Kuleli Askeri Lisesi önünde bitiyor. Ayrıca her iki yakadaki her iskeleden, 4 saat üzeri kiralamalarda yolcu alımı yapılabiliyor.
  • Yatın rotasını siz belirliyorsunuz. Bunun da başlı başına bir ayrıcalık olduğunu belirtmek gerekiyor.
  • Günlük yat kiralama 10.00 - 18.00 saatleri arasında yapılabiliyor.
  • Limitsiz çay, kahve ve su ikramı bulunan kiralık yatlarda alkollü içecek servisi yer almıyor.
  • Konaklayabileceğiniz mega yatlarda iki çocuk odası ve bir master kabin bulunuyor. Bu kiralama türünde seyir hakkınız 4 saattir.
  • Yatta bir eğlence düşünüyorsanız programı istediğiniz gibi planlayabilirsiniz. Müziklerinizi de siz seçiyorsunuz.
  • 13646385-848d-402d-8d6f-5104d009e802.jpg

BogazdaGezi.net Tecrübesi İle Tanışın!

BogazdaGezi.net, konaklamalı veya saatlik yat kiralama hizmetlerinde önde gelen firmalardan biridir. On yıllık tecrübesi ile yat kiralama hizmetlerindeki farkı hemen hissedebiliyorsunuz. Deneyimli ve alanında uzman personeli ile bir kiralık yat İstanbul keşfi ve keyfi yaşatabilir! Uygun kapasitedeki davetleriniz günlük veya saatlik yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Dört mevsim 7/24 yat kiralama hizmeti verebilme kapasitesi olan BogazdaGezi.net, mehtap turlarından turist gezilerine, kurumsal motivasyon programlarından iş toplantılarına kadar birçok sektöre yat kiralıyor.

Yatınız yoksa BogazdaGezi.net’iniz var!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.