İstanbul Valisi Olan Şahin: Doğrusu, Beklemiyordum

İstanbul Valisi Olan Şahin: Doğrusu, Beklemiyordum

Malatya Valiliği'nden İstanbul Valiliği'ne atanan Vasip Şahin, "İstanbul, Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi. Dolayısıyla İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum ama büyüklerimizin...

Malatya Valiliği'nden İstanbul Valiliği'ne atanan Vasip Şahin, "İstanbul, Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi. Dolayısıyla İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum ama büyüklerimizin takdiri." dedi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi'yle İstanbul Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Vasip Şahin, atama kararına ilişkin gazetecilere yaptığı değerlendirmede, böyle bir kararı beklemediğini belirtti. Kararın kendisi, ülke, Malatya ve İstanbul için hayırlı olmasını dileyen Şahin, "İstanbul'da ellerinden gelen imkanlarla en iyi şekilde hizmet edebilmeyi temenni ediyorum. Cenabı Hakk mahcup etmesin. Bu takdirlerde bulunan İçişleri Bakanımıza, hükümetimizin çok değerli üyelerine, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza, bu noktada desteklerinden ve bize vermiş oldukları bu görevden dolayı, onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah onlara karşı da milletimize ve İstanbullulara karşı da mahcup olmayız." dedi.

'Böyle bir şey bekliyor muydunuz?' şeklindeki soruya Şahin, "İstanbul biliyorsunuz Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi ve dünya başkenti. Dolayısıyla İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum ama dediğim gibi, büyüklerimizin takdiri. Onlara şükranlarımı arz ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin, yardımcımız olsun. İnşallah büyüklerimizin desteği, İstanbulluların desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." şeklinde cevap verdi.

Malatyalılara teşekkür eden Şahin, kent insanının görev süresi boyunca yapıcı eleştirileriyle, takdirleriyle, destekleriyle hep yanında olduğunu ifade etti. "Ben, gerçekten, yüreğimi burada, Malatya'da bırakarak ayrılacağım" diyen Şahin, "İnşallah Malatya'ya çok daha güzel hizmet eden insanlar gelecektir. Bizden sonra gelen valimiz de gayretli ve tecrübeli bir insan. İnşallah Malatya, hak ettiği hizmetin daha fazlasına ulaşacaktır ama dediğim gibi Malatya'da kalbimin en azından bir parçasını bırakmış oldum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.