İstanbul Champions Running'te Profesyoneller Koştu

İstanbul Champions Running'te Profesyoneller Koştu

İstanbul Champions tarafından düzenlenen 4. Vodafone Istanbul Champions Running koşusu, Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirildi. 50’yi aşkın şirketten bini aşkın çalışanın katıldığı yarışta Arçelik takımı birinci olurken, Alarko...

İstanbul Champions tarafından düzenlenen 4. Vodafone Istanbul Champions Running koşusu, Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirildi. 50’yi aşkın şirketten bini aşkın çalışanın katıldığı yarışta Arçelik takımı birinci olurken, Alarko Holding’den Ozan Demir en hızlı erkek, Amerikan Hastanesi’nden Ezgi Aydoğan ise en hızlı kadın sporcu unvanını elde etti.

Vodafone Türkiye, koşu sporuna verdiği desteği, dördüncü kez isim sponsoru olduğu Vodafone Istanbul Champions Running ile sürdürüyor. Şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefleyen yarış, bugün Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirildi.

Büyük ve orta ölçekli 50’yi aşkın şirketten bini aşkın çalışanın katıldığı yarışta, parkuru en kısa sürede tamamlayan Arçelik takımı birinci oldu. Alarko Holding’den Ozan Demir en hızlı erkek sporcu, Amerikan Hastanesi’nden Ezgi Aydoğan ise en hızlı kadın sporcu unvanını elde etti. Birnicilik kürsüsüne çıkan takım ve sporculara ödül olarak Samsung Galaxy Tab 4 verildi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, heyecanlı anlara sahne olan 4. Vodafone Istanbul Champions Running koşusunu değerlendirirken, "Vodafone Türkiye olarak, spordan sanata, toplumsal hayatın her alanında dijital dönüşümün öncüsü olma vizyonuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." diyerek, şöyle konuştu:

"Toplum için değer yaratma arzusuyla sporu ve spor yapan herkesi destekliyoruz. Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile sahiplendiğimiz koşu sporunu kitleselleştirmeyi ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Günümüzde, özellikle plaza çalışanları, iş yaşamının yoğun temposu nedeniyle tıpkı bir maraton koşucusu gibi her gün bir koşturma içinde bulunuyor.

Şirket çalışanlarına bir gün için bile olsa koşmanın sağlıklı, keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmak amacıyla düzenlediğimiz Vodafone Istanbul Champions Running etkinliğinin dördüncüsünü tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İş hayatındaki dostane rekabetin koşu parkuruna taşındığı ve katılımcıların ekip ruhuyla koşmanın tadını çıkardığı bu etkinlikte, iş dünyasından binlerce profesyoneli ağırladık. Bir anlamda, iş hayatının koşuşturmasına, koşmanın en keyifli haliyle mola verdik.

Kurumsal müşterilerimizin hem iş hem de sosyal hayatlarına değer katacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Vodafone İstanbul Champions Running’in dördüncüsünde derece alan herkesi Vodafone Türkiye ailesi adına kutluyorum."

KOŞUCULAR VMARATON ÜZERİNDEN BAĞIŞ TOPLADI

Bu arada destekçileri arasında Finansbank, Hillside, Coca-Cola, Banvit, Dominos ve Karnaval’ın da yer aldığı 4. Vodafone Istanbul Champions Running kapsamında koşucular Vodafone’un VMaraton uygulaması üzerinden bağış da topladı.

AppStore ve Google Play’den indirilebilen VMaraton uygulamasında 50’yi aşkın sivil toplum kuruluşuna bağış yapılabiliyor. Bireyler ayrıca istedikleri sivil toplum kuruluşu adına yine VMaraton üzerinden bağış toplayabiliyorlar.

REKABET, KOŞU PARKURUNA TAŞINIYOR

İstanbul Champions tarafından 'Her plaza çalışanı bir sporcudur' sloganıyla düzenlenen ve ilk kez Mayıs 2013’te koşulan Vodafone İstanbul Champions Running, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefliyor.

Benzer profildeki şirketleri bir araya getiren yarışta, en az 5, en fazla 20 kişilik koşu takımları, profesyonel hayattaki rekabeti koşu parkuruna taşıyor. Şirketinin koşu takımı olmayan çalışanlar ise ferdi olarak yarışa katılabiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.