İsrail ezanımıza müdahale ediyor

İsrail ezanımıza müdahale ediyor

AGD Ladik Temsilciliği tarafından düzenlenen kampta konuşan AGD Şube Başkanı Mehmet Parlak, “İsrail'in ezana müdahalesi de insana müdahalesi de bu topraklardaki gayrimeşru varlığının göstergesidir” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) mensubu gençler kampta buluştu. Gelecek nesillerin ihyası ve imanlı bir nesil yetişmesi adına faaliyet yürüten Anadolu Gençlik Derneği Ladik Temsilciliği tarafından geleneksel gençlik yürüyüşü ve çadır kampı çok sayıda gencin katılımıyla gerçekleştirildi. Ladik Hacı Yusuf mevkiinde 14-15 temmuz tarihlerinde yapılan etkinliğe Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak ve Şube Başkan Yardımcısı Esat Ergener de katılım sağladı. Dağ yürüyüşü, güreş müsabakaları gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra İslami eğitiminin de sürekli işlendiği etkinlikte gençlere ve misafirlere hitap eden AGD Ladik temsilcisi Hasan Hüseyin Çalı, “Bir yıl boyunca yoğun ders temposundan ve günümüzdeki betonlaşmadan kaynaklanan bunalımın ardından gençlerimizin rahat bir nefes almaları ve en önemlisi doğa sevgisini aşılamak için her yıl bir araya geliyoruz. Ayrıca çadır kampları sayesinde gençlerimiz burada paylaşmayı ve kardeş olmayı öğrendiler. Bu faaliyetleri şimdi bizler gerçekleştiriyoruz İnşaallah ileride sizler gerçekleştireceksiniz” diyerek gençlerden söz aldı. Çalı, ayrıca maddi ve manevi yardımları sebebiyle esnaflara ve çocuklarını AGD'ye emanet eden ailelere teşekkür etti.

ZULÜM ATEŞİ MİLLİ GÖRÜŞLE SÖNECEK

Daha sonra söz alan AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak da, Siyonist İsrail rejimi tarafından Mescid-i Aksa'nın Müslümanların girişine kapatılmasına ve 3 Filistinlinin şehit edilmesine dikkat çekerek şunları kaydetti: “İsrail'in ezana müdahalesi de insana müdahalesi de bu topraklardaki gayrimeşru varlığının göstergesidir. Müslümanlar küresel güçler tarafından her türlü zulme maruz kalmış, kan ve gözyaşı İslam topraklarını sarmıştır. Tüm bu zulmü yıkmak ve yeryüzünde iyiliği hakim kılmak ancak Milli Görüşle, İslam birliğiyle, ümmet olma bilinciyle mümkündür. Merhum Liderimiz Erbakan Hocamızın sürekli söylediği gibi; bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil imanlı ve inançlı evlatlarıdır.”

Daha sonra kamp çeşitli etkinlikler ve muhabbetle devam etti. Kamp katılımcıların mıntıka temizliği ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından kamp tamamlandı.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

2-2-038.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum