Isparta Belediye Başkanı Günaydın'ın Otopark Teklifine Meb Hayır Dedi

Isparta Belediye Başkanı Günaydın'ın Otopark Teklifine Meb Hayır Dedi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 'okulları altlarını' otopark yapma projesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geri döndü.     Isparta merkezdeki otopark sorununu çözmek için çalışmalarını hızlandıran,...

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 'okulları altlarını' otopark yapma projesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geri döndü.

    Isparta merkezdeki otopark sorununu çözmek için çalışmalarını hızlandıran, ilk etapta 2 yerde otopark ihalesine çıkan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yer sorununu çözmek için okulların altlarını kullanmak istedi. Özellikle şehir merkezindeki okulların altlarına otopark yapmayı planlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalara başlamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden izin istedi. Milli Eğitim Müdürlüğü de konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na görüş sordu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın İnşaat Daire Başkanlığı'nın görüşü geçtiğimiz günlerde Isparta’ya ulaştı. Bakanlık, okulların altlarına otopark yapılmasının uygun olmadığı görüşünü belirtti.

    Belediye Başkanı Günaydın’ın otopark yapmak için yeni alanlar aradığı, kısa süre içinde çalışmalara başlayacağını belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.