İsmail Kartal: Bu Sene De Şampiyon Olacağız

İsmail Kartal: Bu Sene De Şampiyon Olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftarlardan sabır ve güven beklediklerini dile getirdi. Kartal, bu yıl da şampiyon olacaklarını söyledi.Gençlerbirliği'ni 2 - 1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçın...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftarlardan sabır ve güven beklediklerini dile getirdi. Kartal, bu yıl da şampiyon olacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği'ni 2 - 1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "İlk devre vasat bir oyun oldu. Çok net olmasa da bir kaç tane cılız gol pozisyonuna girdik. Rakibimize pozisyon vermedik. ikinci yarı iyi başladık gol geldi, daha sonra da pozisyonlar ürettik. Çizgiden dönen, kalecinin kullandığı pozisyonlar oldu. Sonra 1-1. Rakibe poziyon vermedik, bir tane pozisyon o da gol oldu. Ama şimdi baktık en az yedi sekiz tane net pozisyonlarımız var. Bunları değerlendiremedik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu akşam önemli bir geceydi. 3 puan aldığımız için onları tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Taraftarların futbolculara ve kendisine gösterdiği tepkiye yönelik açıklamalar da yapan Kartal, "Taraftarlarımıza bir mesaj vermek istiyorum. Ben bu camianın bir insanıyım. Yıllarca futbol oynadım, yıllarca bu kulübe hizmet ettim. Oyunun 20 dakikasında kendi taraftarlarınca protesto edilen oyuncularım bunları hak etmiyor. Biz 3 Temmuz sürecini kimse unutmasın. Bu oyuncular geçen senenin şampiyonuydular. Biz bu sene de hep beraber çok çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Biz bu sene Allah'ın izniyle şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Kartal, "Rakip 10 kişi defans yapıyor burada zorlanıyoruz. Zorlanacağız belki bundan sonraki maçlarda da zorlanacağız. Bizim taraftarlarımızın sabırlı olması, oyuncularıma destek vermesi gerekiyor. Maçın 20. dakikasında oyuncularım protestoyu hak etmiyor. Daha ligin başındayız, biz çok çalışıyoruz. Biz şampiyon olacağız." diye konuştu.

Hem Fenerbahçe'ye hem de Türk futboluna hizmet etmek için burada olduğunu dile getiren Kartal, "Ama bu kadar saldırı dışarıdan, içeride bir de kendi taraftarımızdan böyle bir tepkiyle karşılaştığımız zaman bu camianın bir evladı olarak derinden yaralamaktadır. Taraftarlarımıza sesleniyorum, oyuncularıma, bize güvensinler. Biz şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.

Galibiyet golünün ardından oyuncularının kendisine koşmasıyla alakalı bir soru üzerine de Kartal, oyuncularının bir mesaj verdiğini söyledi. Kartal, şöyle konuştu: "Oyuncularımın bana doğru gelmesi bir mesajdır aslında. Dışarıdan bize benim üzerimden takımımıza bir saldırı var. Bir hoşnutsuzluk var. Sürekli bizi kötülüyorlar. Biz öyle kötü değiliz. Geçen senenin şampiyonuyuz. Bu sene de Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Hem taraftarlarımıza hem dışarıdan bize karşı olan saldırılara karşı oyuncularımın ortaya koyduğu bu tepki bir mesajdır bence. Bunu anlayan anlar."

Bir soru üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine sahip çıktığını kaydeden İsmail Kartal, "Başkanımız, camiamız bana inandılar beni göreve getirdiler." diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.